Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Maig del 2019

Compromís porta a Europa sota el Ficus de Torrent

La coalició va servir més de 50 litres de suc de taronges torrentines en un acte amb Jordi Sebastià, eurodiputat i candidat al Parlament Europeu. La taronja valenciana, el Brexit, les morts de migrants al Mediterrani o l'auge de l'extrema dreta van ser protagonistes del debat.

"Només en Compromís el candidat a l'alcaldia de cada poble té el telèfon personal del seu eurodiputat", amb aquesta frase el candidat a repetir com a europarlamentari Jordi Sebastià es dirigia al públic que ahir es va reunir sota el ficus de la Plaça Bisbe Benlloch de Torrent en un acte que va compartir amb Pau Alabajos, candidat a l'alcaldia.

 

L'acte, que va reunir a més de 60 agricultures de diferents sindicats, ecologistes i simpatitzants de la coalició, es va centrar en problemes com la crisi citrícola, el canvi climàtic o el Brexit.

 

Sebastià va dedicar la major part de la seua intervenció a parlar del greu problema al qual s'enfronta la taronja valenciana i a l'acord comercial amb Sud-àfrica. "Que les nostres taronges s'estiguen quedant en els arbres o en el sòl dels camps és una catàstrofe que naix de la connivència entre el partit socialista, populars i liberals".

 

Així, l'europarlamentari va recordar que Compromís va ser l'únic partit de l'Estat que va votar en contra del tractat comercial amb Sud-àfrica, així com la resta del Grup Parlamentari Verd en el Parlament Europeu, del qual Compromís forma part.

 

D'altra banda es van abordar altres temes com el Brexit per al qual Sebastià va afirmar que "els Verds Europeus tenim un pla per a frenar-lo", el canvi climàtic o els grups d'extrema dreta.

 

A més, va apostar per fer un gran acord en la següent legislatura que expulse definitivament als populars europeus del govern de la Unió, trencant així la gran coalició entre populars, socialistes i liberals que "ha portat a Europa a una crisi moral, social i política sense precedents des de la seua fundació".

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.91.177.91

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.