Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 15 de Maig del 2019

Bons resultats per al bàsquet femení

Tan sols un marcador negatiu per a l' Aleví UBF Torrent que va perdre davant el Jesuïtes Blau.

SÈNIOR

UBF TORRENT 57-48 ALDAIA

Partit de Copa on l'equip rival ve molt motivat amb 2 exjugadores del club. Seguim sense trobar el joc que ens va donar tant resultat de la temporada i que malgrat tindre 6 pivots en la plantilla de la Copa fa que perdem amb facilitat de rebot defensiu i no carreguem l'ofensiu generant canastres fàcils per al rival i contraataques fàcils.

Partit a casa. Al descans tenim controlat i que amb un mal tercer quart fa que se'ns acosten perillosament a 3 punts en el marcador.

Quart temps, on tirem d'experiència, ens emportem el partit per 9 punts d'avantatge.

JÚNIOR

O.B.F TORRENT 60 - 30 C.B.C MANISES

Comencem molt igualades en el marcador a causa d'una defensa poc intensa i poc moviment en atac, jugant a través d'individualitats. Quan comencem a jugar amb passades i contraatacs ràpids ens n'anem 11 a dalt al descans. I a poc a poc en la segona part aconseguim distanciar-nos més en el marcador fins a arribar a l'avantatge final de 30 punts.

Cal destacar en atac el joc amb passades i els talls al cércol.

CADET

COMENIUS/ELISEO VIDAL – CARVA UBF

Les xiques comencen aquesta jornada l'inici de la seua competició en el Trofeu Federació amb dos partits en divendres i diumenge.

Després de l'aturada de ¼, tocava tornar a posar-se el vestit de faena. El partit del divendres contra Eliseo Vidal, marcat per un sol de justícia i un camp ple de terra. Aquest és l'inconvenient de les pistes a l'aire lliure.

Va tindre un inici estrany per la puntuació en els dos primers períodes, fins que a partir del tercer en el qual van començar a jugar més soltes, troben el seu joc aconseguint tancar marcat en el 7é període.

En el partit contra Comenius, bé per l'horari, bé perquè era diumenge, no estaven fresques i els costava plantejar un joc fluid. A més, les nostres rivals ens van plantejar una defensa en zona que se'ls travessava quan és obcecaven a no circular buscant posicions més favorables per a canastres fàcils.

En definitiva, dues primeres trobades guanyades amb victòries i esperant aprofitar els entrenaments de la setmana per a la posada a punt de la pròxima jornada.

INFANTIL

O.B.F TORRENT 51 - 29 JOVENS L'ELIANA

Inici de partit amb precipitacions i amb poc encert a canastra, emportant-nos 2 punts sota en finalitzar el primer quart. Aconseguim parar el joc en atac i defensar pressionant tota la pista, d'aquesta forma comencem a trobar-nos còmodes en el partit i acabem la primera meitat 10 a dalt. En el tercer quart no ens relaxem i continuem fixant el ritme de partit, encara que amb algunes fallades en el rebot defensiu. Un parcial de 10-0 en els últims minuts fa que se n'anem 22 punts en el marcador i ens emportem el partit.

Victòria que necessitàvem per a tornar al nostre joc i encarar la copa amb confiança.

ALEVÍ A

JESUÏTES BLAU 58-29 UBF TORRENT

Resultat especialment engruixat davant un equip que eliminem fa molt poquets dies en quarts de final.

Un equip al qual coneixem molt, que pressionen l'eixida de pilota i després es tanquen per davall del tir lliure, no donant moltes opcions per a poder jugar a bàsquet.

Dues primeres habitacions per part nostra d'un gran bàsquet, inversions de pilota buscant una passada més i trobant la millor situació per a trencar la defensa tancada, fa que ens marxe uns 8 punts a dalt en el marcador fent possiblement el millor joc de la temporada.

Un pèssim tercer quart per part nostra amb un 19-5 a favor seu, pràcticament sentencia el partit.

Després del descans aconseguim recuperar el nostre joc acostant-nos a 7 punts. De nou un mal quart, 10-2 en el cinqué decideix el partit, deixant-nos portar en l'últim quart pensant més en semifinals.

ALEVÍ Aj.

O.B.F TORRENT 40 - 38 COL·LEGI MANTELLATE

L'inici del partit segueix la línia dels últims, moltes distraccions defensives i poca agressivitat al cércol.

Però a poc a poc anem recuperant el nostre estil de joc i comencem a córrer contraatacs el que aconsegueix que realitzem un parcial de 15-0 i ens posem 5 a dalt. Entrem en l'últim període 7 a dalt, i un gran encert per part de l'altre equip des del triple fa que encaixem 2 triples seguits però una última canastra després de rebot ofensiu fa que no col·loquem 5 a dalt mancant 1 minut i el seu últim triple solo els acosta a 2 punts portant-nos d'aquesta forma el partit.