Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 15 de Maig del 2019

Cap de setmana d'activitats lúdiques i culturals

Col·lectius de Torrent celebren la Fira d'Abril amb ambient andalús

La ciutat de Torrent ha viscut un intens cap de setmana replet d'activitats lúdiques i culturals amb el col·lectiu associatiu com a principal protagonista. La filà Templaris va tornar a acostar a Torrent l'art i l'essència de la cultura andalusa en una nova edició del seu Cinqué i Tapa i Fira d'Abril. El carrer Sant Joaquim es va omplir la vesprada del dissabte de bon ambient i flamenc en una festa que no es van perdre els regidors Susi Ferrer i Andrés Campos, membres d'aquesta filà cristiana de la ciutat. També amb ambient andalús, l'associació de veïns de la Marxadella va celebrar un cinqué i tapa amb la participació d'un gran nombre de veïnes i veïns d'aquesta urbanització.

 

D'altra banda, el restaurant Els Avets de Torrent va organitzar dissabte passat el primer concurs de paelles "El Paelló", en el qual van participar famílies, empreses, grups d'amics i associacions festeres. Els participants van gaudir no solament del bon menjar sinó de la festa i la música, que es van prolongar durant tota la vesprada. El concurs va estar dotat amb tres premis de 1.000, 300 i 150 €.

 

També, l'Associació Cultural Castella-la Manxa el XXVIII aniversari del seu naixement a Torrent amb un menjar, amb la gastronomia manxega com a protagonista i un espectacle flamenc. Es van unir a la festa l'alcalde Jesús Ros, el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, i altres membres de la corporació municipal. Com cada any, el col·lectiu de manxecs va retre homenatge a un veterà membre de l'associació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.197.114.92

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.