Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Maig del 2019

Folgado vol ampliar el nombre d'agents d'igualtat específics de violència de gènere

El PP es compromet a acabar amb la llista d'espera en atenció a dones que pateixen violència de gènere.

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, s'ha compromés a ampliar el nombre d'agents d'igualtat específics de violència de gènere. Fa unes setmanes va denunciar la situació de desmantellament que està patint la Casa de la Dóna, en la qual de quatre funcionaris s'ha passat a només un. "És incomprensible l'abandó que pateixen les dones que sofreixen violència de gènere a Torrent i que tarden més de dos mesos a ser ateses per un funcionari, pel fet que només comptem amb una persona a la Casa de la Dóna i al fet que Torrent ha perdut una subvenció de la Generalitat per no haver contractat a ningú", afirma Folgado. Pel que s'ha compromés a ampliar el nombre d'agents.

 

A més, la candidata del PP ha afirmat que "des de l'alcaldia de Torrent, fomentarem un programa d'inserció sociolaboral per a les víctimes de violència de gènere i elaborarem un pla d'acció específic per a dones en risc de desigualtat social".

 

Precisament en aquest sentit, la candidata del PP, Amparo Folgado s'ha reunit amb agents de policia pertanyents al grup emeDdona, per a impulsar accions relacionades amb la igualtat i violència de gènere a Torrent, a partir del 26 de maig.

 

Més dotació en les ajudes a famílies monoparentals

 

Amparo Folgado també ha subratllat en el seu programa electoral, l'ampliació en la dotació pressupostària per a les ajudes a famílies monoparentals. Una ajuda creada per l'anterior govern del Partit Popular, de 400 euros abonats en una única ajuda anual, destinada a les famílies amb rendes més baixes i amb fills a càrrec seu.

 

Per a Folgado, "es tracta d'una important ajuda per a famílies monoparentals amb fills a càrrec del pare o de la mare, i que ve molt bé per a poder escometre alguna despesa extraordinària, en famílies amb pocs recursos econòmics".

 

Suport a les dones emprenedores

 

El programa electoral d'Amparo Folgado incorpora la realització de trobades amb dones emprenedores de Torrent, una iniciativa ja realitzada per l'anterior govern dels populars i amb la qual volen crear una Xarxa de dones empresàries de Torrent, en la qual poder compartir experiències i sumar sinergies.

 

D'altra banda, Folgado també s'ha compromés a elaborar un calendari estable trimestral a la Casa de la Dóna, ja que en aquest segon trimestre no hi havia cap programació fins fa una setmana. Finalment, s'ha compromés a desenvolupar l'I Pla d'Igualtat de Torrent, aprovat l'any 2014 amb els vots del Partit Popular i que encara està per desenvolupar.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.204.217.37

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.