Dimarts, 14 de Maig del 2019

Victòria justa del Femení Cervera a Torrent

CEF Hispànic València Esport 4 - Femení Cervera Segarra 10

El pavelló torrentí Anabel Medina, va acomiadar el dissabte la temporada de la divisió de Plata del futsal femení nacional.

L'Hispànic des de l'inici ha portat una temporada desconcertant, després d'un inici amb una planificació no a l'altura d'un equip amb aspiracions d'ascens, el canvi d'entrenador a l'inici de la temporada, abandó d'alguna jugadora que no va poder adaptar-se i les múltiples lesions, han provocat que l'equip no haja pogut rendir al nivell que s'esperava, anant a alguns partits amb 7 i 8 jugadores, les guerreres torrentines l'han donat tot, vencent als líders del grup de forma solvent, però perdent trobades en altres ocasions contra equips de la part baixa de forma sorprenent.

El partit davant les ilerdenques des de l'inici ha sigut un voler i no poder. Es va començar amb un equip torrentí ambiciós però sense encert i sense provar els valors de Laura fins al minut 13. El primer gol de les catalanes arribe al minut 5 després d'una pèrdua de pilota local 0-1, amb el punt dels estatges la trobada va entrar en una dinàmica de descontrol de tots dos equips. Les valencianes molt accelerades i les catalanes més centrades però amb imprecisions en l'última passada. El 0-2 va arribar en el minut 12 després d'un tret de 15 metres que va entrar com una exhalació per l'esquadra. Les torrentines, sense trobar el lloc sobre el parquet, en el minut 14 perden l'esfèric en el centre de camp i les lleidatanes munten una ràpida contra per a fer el 3-0. En el minut 15, Angel mana a les seues jugar de cinc i l'equip valencià presa el control, acorralant al quadre morat i en el 16 jugada trenada que Paula Muñoz mana al fons de la xarxa, 1-3. El domini local és notable i es palpa la recuperació fent Laura dues boníssimes parades, però en el minut 19 una pèrdua de pilota des de camp ilerdenc fa l'1-4 deixant tocat a l'equip local camí de vestuaris.

La segona meitat arranca de nou amb les valencianes endollades amb el joc de cinc, en el minut 23 Palanca fa el 2-4 per a ficar-les en el partit, el joc és molt efectiu i de clar domini local, un minut més tard les de Torrent enllacen una altra genial jugada i provoquen que una defensora talle l'esfèric amb el braç els col·legiats assenyalen penal que llança Paula Serra per a posar el 3-4 en un emocionant inici de la segona meitat. Quan millor estan les negres, una altra perduda de pilota provoca una ràpida contra per a posar el 3-5. El partit entra en una dinàmica de bogeria i les valencianes en el minut 25 tornen a trenar una altra gran jugada de cinc per a fer el 4-5. Les negres segueixen bolcades i una altra perduda de pilota fa que els estatges tornen a ampliar diferències 4-6 des del seu camp. Les hispàniques continuen bombardejant la porteria de Laura que està de forma sensacional detenint tot el que li arriba, per a rematar la seua gran actuació en el minut 26 deté l'esfèric i des de la seua porteria fa el 4-7 per a afonar a les locals que comencen a jugar a la desesperada. En el minut 30 una altra perduda de pilota provoca una altra contra per al 4-8. Les jugadores d'Angel continuen lluitant per partit però Laura continua infranquejable per a, a més, en el minut 35 fer el seu doblet i des de porteria fer el 4-9. Les valencianes, per més que ho intenten, no aconsegueixen introduir l'esfèric, fins i tot Palanca mana l'esfèric al pal, però són les catalanes les que en el minut 37 realitzen una altra contra i posen el definitiu 4-10.

Justa victòria de les serranencas, però molt engruixada, destacar l'esforç i treball local, però si no fas gols, no vas a cap lloc. Per les visitants destacar el gran treball i sacrifici d'equip que van saber mantenir el control sobre el parquet i sobretot Laura la portera habitada a més de les seues grans parades va saber encoratjar a les seues companyes i matar a les locals amb els seus dos gols.

Fitxa Tècnica

CEF HISPANIC: Aida, Palanca, Paula Muñoz, Nuria, paula Serra (Marga, Lotis, Neus, Nerea, Romi)

Entrenador: Angel Zurilla

Gols: Paula Muñoz, Palanca, Paula Serra, Lotis

FEMENÍ CERVERA: Laura, Eli, Julia, Iris, Nuria (Idoia, Ariadna, Paola, Gloria, Emma, Yana, Carla)

Entrenador: Mohamed Zhati

Gols: Laura 2, Julia, Iris 2, Gloria, Nuria, Emma 2, Carla

Col·legiats

Àrbitres: Sr. M. Angel Grau i Srta. Lydia Guillem.

Crono: Sr. José Mochales.

Col·legi valencià, arbitratge sense complicacions i d'alt nivell. Debute en Torrent la col·legiada Lydia Guillen amb un notable alt. Grogues a la local Nerea i les visitants Laura, Julia, Carla.