Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Maig del 2019

El Torrent perd i es complica la seua participació en la promoció

Encara que als taronja els valia un empat, l'únic gol del partit que va marcar l'Utiel en casa, rival en la classificació va fer que el Torrent perda la tercera plaça.

El Torrent s'ha complicat les seues possibilitats de jugar un any més la promoció d'ascens després de perdre en casa de l'Utiel per un gol. Encara que als taronja els valia un empat el seu rival en la classificació va marcar l'únic gol que dóna la tercera plaça a l'Utiel i fa que l'equip torrentí necessite, per a ficar-se de nou en el "play-off", guanyar en el seu estadi al Sant Marcelino aquest diumenge 19 de maig i, al seu torn, que l'Utiel no guanye a la Pobla de Vallbona que ja està salvat i que no es juga res. Després d'aquest 1-0, i després del 0-0 del partit de la primera volta en Sant Gregori, l'Utiel empata a 66 punts amb el Torrent, al qual sobrepassa en la classificació, situant-se de nou tercer.

Un solitari gol de l'Utiel, complit el minut 90, va atorgar un vital triomf als de casa enfront del Torrent CF en el partidàs que tancava la penúltima jornada. Van començar bé els torrentinistes, amb pressió alta i tractant de rondar per l'àrea local, però el conjunt amfitrió es va fer amb el comandament i va crear ocasions perilloses des del minut 5 de partit. A l'Utiel només li valia la victòria i en la represa els de José Manuel Descalzo es van llançar pel partit.

Galindo va tallar diverses internades inquietants en l'àrea forastera. L'equip utielà intensificava el seu domini i forçava accions a pilota parada que mantenien en constant vigilància a la saga taronja. I finalment el Torrent va encaixar un gol, passat el minut 90 que ha ficat més complicat jugar la promoció, ja que els torrentinistes ja no depenen d'ells mateixos per a poder tornar a jugar la promoció d'ascens com va ocórrer la temporada passada.