Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Dimarts, 19 de Març del 2024 a les 10:09:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Maig del 2019

Una trentena de persones signen un manifest públic de suport a Jesús Ros

Personalitats de diferents àmbits i representatius del conjunt de la societat reconeixen les aportacions de Jesús Ros per a "aconseguir una ciutat per i per a la gent".

Una trentena de persones de diferents àmbits de la societat torrentina han signat un manifest de suport al candidat socialista a l'alcaldia Jesús Ros. El text reivindica una forma diferent de fer política, "parlant amb les persones, mirant-les a la cara, posant-se en el seu lloc", encarnada en la persona de Jesús Ros.

 

Els signants del manifest públic de suport destaquen del candidat que, "pel seu caràcter i experiència en la gestió com a alcalde" representa els valors compartits que permeten construir una ciutat plural i oberta, que creix i continua progressant, però que conserva les seues arrels i les valora.

 

Igualment, consideren que Jesús Ros "no ha deixat dubtes de la seua implicació personal amb les nostres tradicions i la nostra forma de ser", la qual cosa li ha portat a un compromís personal amb col·lectius de tots els àmbits i a guanyar-se la confiança de la ciutadania.

 

Per això, conclouen els signants, fan "un pas al capdavant per Jesús Ros" amb la intenció de consolidar els valors compartits i reconéixer les seues aportacions per a aconseguir "una ciutat per i per a la gent". Entre els signants, de diferents àmbits i representatius del conjunt de la societat, figuren l'entrenador de bàsquet d'elit Ángel Fernández, l'atleta paralímpica Ruth Aguilar, l'escultor Vicente Ortí, la pedagoga cultural Pilar Martínez, l'expilotari Juan Antonio Zamora Moreno "Natalio", o el musicòleg José Luis Alabarta.

 

Inici de campanya

 

D'altra banda, desenes de militants i simpatitzants van abrigallar anit al candidat socialista a l'alcaldia de Torrent Jesús en la tradicional pegada de cartells, amb la qual comença oficialment la campanya per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

 

En el sopar previ, que va tindre lloc en la seu de l'agrupació socialista, el candidat va agrair la implicació de la militància i va animar a tots "a continuar treballant per a generar confiança en les veïnes i veïns que ens esperen als carrers i en les places de Torrent". A mitjanit Jesús Ros va descobrir el cartell amb la seua imatge i lema per a aquesta campanya: "Amb Jesús Ros".

 

La primera parada de la campanya electoral tindrà lloc aquesta vesprada en el trinquet municipal, on Jesús Ros, mantindrà una trobada amb representants del club en les instal·lacions que presenten des d'aquesta setmana una nova imatge. Després de ser adquirida al desembre pel consistori, aquesta infraestructura esportiva ha experimentat una notable millora després d'una actuació emmarcada dins del "Pla de Trinquets 2018", amb el qual Torrent va rebre per part de la Conselleria d'Educació, Investigació Cultura i Esport, una subvenció de 19.000 €.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.213.80.174

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.