Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Maig del 2019

Folgado anuncia la Beca Labora per a persones amb discapacitat

Els populars crearan el Consell Torrent Sense Barreres que desenvoluparà programes d'oci i temps lliure, accés al mercat laboral i vigilància de l'accessibilitat urbana a Torrent.

La candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, Amparo Folgado ha anunciat la creació de la Beca Labora que permeta la formació i en la qual es puga signar convenis amb empreses de la ciutat, per a la inserció laboral de persones amb discapacitat.

 

Folgado va anunciar aquesta mesura al costat d'unes altres, en la presentació de la seua candidatura davant "600 persones en l'Antic Mercat de Torrent", afirmen portaveus del partit. Per a la candidata dels populars "la formació i l'ocupació seran punts forts del nostre programa de govern, si els torrentins ens donen la seua confiança el pròxim 26 de maig", però també apunta que "el meu govern tindrà el ferm compromís de treballar per la integració en el món laboral de les persones amb discapacitat".

 

Consell Torrent Sense Barreres

 

El compromís d'Amparo Folgado amb les persones amb discapacitat és ferma, per això, també ha inclòs en el seu programa electoral, la creació del Consell Torrent Sense Barreres. Amb aquesta mesura, la candidata dels populars vol agrupar associacions i col·lectius de discapacitats de Torrent per a desenvolupar programes d'oci i temps lliure, accés al mercat laboral i vigilància de l'accessibilitat urbana a Torrent. A més, un altre punt del programa inclou la sol·licitud de crear un Centre de Dia de persones amb discapacitat.

 

D'altra banda, els populars es comprometen a continuar reduint barreres arquitectòniques a la ciutat. En els 8 anys de govern dels populars, es van adaptar més de 1.000 voreres de Torrent a persones amb mobilitat reduïda.

 

El PP també va treballar entre 2007 i 2015 per les persones discapacitades amb la construcció del Centre Municipal de Discapacitat on se situa l'associació ADISTO i va cedir els locals municipals en els quals ara està situada la Fundació Espurna.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.149.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.