Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Maig del 2019

Els partits polítics de Torrent preparats per a la campanya electoral

Comença la campanya electoral per a les pròximes eleccions locals del 26M

La campanya electoral tindrà un inici pràcticament igual al de les anteriors eleccions. Les forces polítiques prepararan un sopar en cada seu i la consegüent pegada de cartells.

 

Quasi tots els partits polítics han presentat les llistes amb les quals es presenten per a poder guanyar les eleccions i optar a l'alcaldia menys les forces de Compromís, Podemos i Ciutadans. Els dos primers partits faran l'acte de presentació hui dijousi. Podemos ho farà a la seua seu a les 19.00 h mentre que Compromís ho farà a les 19.30 h en la terrassa de l'Antic Mercat. Ciutadans per contra, farà la seua presentació en societat de la candidatura local el pròxim dissabte 11.

 

A la ciutat de Torrent, els resultats de les generals van donar el triomf al PSOE amb 12.466. La segona força política més votada va ser Ciutadans amb 8.257 vots. La tercera va ser el Partit Popular amb 7.622, amb tan sols 635 vots de diferència amb l'anterior partit. Els següents partits més votats van ser Vox amb 6.117. Unidas Podemos amb 5.630 i amb 2.106 Compromís. Després d'aquests resultats, els partits polítics van a intentar convéncer i fer arribar a la gent les seues propostes per fer que la seua força política siga la guanyadora.

 

S'esperen dues setmanes intenses i completes de campanya electoral per als principals candidats de cada partit polític que lluita per l'alcaldia de Torrent. La campanya electoral tindrà lloc fins al dia 24 de maig deixant així un dia de reflexió per als partits i poder preparar-se per a votar el pròxim dia 26 de maig.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.251.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.