Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Maig del 2019

Podemos presenta la seua candidatura a les eleccions municipals

La candidata a l'alcaldia per Torrent, Carmen Verdet, estarà acompanyada pel també candidat dels Verds, Paco Muñoz, el diputat en Corts Valencianes, Ferrán Martínez i la Secretària de Comunicació de Podem, Carla Monleón.

Carmen Verdet presentarà, aquest dijous 9 a les 19.00 hores, en la seu del partit al carrer Verge de l'Olivar, la candidatura En Torrent Podemos, de la qual és cap de llista per la formació habitada. La també Secretaria General de Podemos Torrent estarà abrigallada pel diputat en Corts Valencianes, Ferrán Martínez, el company de candidatura a Torrent pels Verds, Paco Muñoz i la secretaria de Comunicació de Podem, Carla Monleón.

 

«Presentem una proposta de govern de la ciutat de Torrent feta des de la gent i per a la gent», ha avançat Verdet, «estem convençudes que Podem Torrent és l'única opció real que té la ciutadania torrentina per a ser partícip en la presa de decisions de l'Ajuntament i en la gestió quotidiana de la ciutat».

 

En Torrent Podemos avança en el seu programa de confluència amb Els Verds cent punts programàtics en els quals vol superar el model actual de ciutat per a evolucionar cap a un municipi sostenible, orientat cap als barris, verd i feminista i que lluite contra la precarietat i la desigualtat en totes les seues formes.

 

«Torrent pot convertir-se a la ciutat cohesionada territorial, econòmica i socialment», conclou Carmen Verdet, «on la riquesa de la ciutat siga la riquesa de tots i totes, on l'ocupació estable i de qualitat permeta el progrés vital, recolzat en una economia innovadora, cooperativa i eficient. Una ciutat neta amb una mobilitat sostenible, una ciutat que tinga com a bandera la qualitat de vida i els drets socials».

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.6.75

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.