Dilluns, 06 de Juliol del 2020

Actualitzada Dilluns, 06 de Juliol del 2020 a les 18:18:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Maig del 2019

Rebaixes i regals comprant en els comerços de Torrent

Les persones que realitzen les compres el 10 i 11 de maig rebran una targeta regal del 15% de descompte per a compres del 13 al 18 de maig.

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Idea't, aquesta desenvolupant la campanya 100% Comerç de Torrent; una iniciativa per a fomentar la venda en els comerços locals. D'aquesta manera, les persones que realitzen les compres el divendres 10 i dissabte 11 de maig, rebran una targeta regale del 15% de descompte, que podran aplicar en compres des del 13 al 18 de maig.

 

La campanya, que es divideix en diferents fases, es va posar en marxa el mes passat. Les compres realitzades durant els dies 13 i 14 d'abril van tindre un 20% de descompte en la segona unitat. "Tractem de donar a conéixer la qualitat, l'atenció personalitzada i la varietat de productes que tenim en els comerços de Torrent", ha assenyalat el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos.

 

Igualment, entre els avantatges d'aquestes promocions també es troben les d'oferir descomptes, premis i regals en dates concretes al llarg de l'any. A més, els clients que celebren el seu aniversari rebran un descompte del 10% en la compra que realitzen en qualsevol dels establiments participants, tant el dia del seu aniversari com l'anterior i posterior a aquest.

 

Llistat complet de comerços adherits a la campanya:

 

http://bit.ly/2h95ham

 

Programació juny 2019


Idea't també ha presentat aquesta setmana dos cursos per a realitzar durant el mes de juny. D'una banda, el taller d'Intel·ligència Emocional, que forma part dels entrenaments intensius, individuals i grupals als aturats. A través del coaching es tractaran eines com la gestió de la seua pròpia marca personal i l'anàlisi del seu CV per a localitzar les fortaleses i pal·liar les febleses. Aquest curs es realitzarà del 3 al 6 de juny. D'altra banda, el taller de Formació d'habilitats digitals – cerca d'ocupació online orientarà sobre la cerca activa d'ocupació i, fins i tot, la gestió telemàtica de tràmits administratius. Des del 10 al 14 de juny. Les inscripcions de tots dos cursos poden realitzar-se en Idea't, carrer València, número 42.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.239.149.34

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.