Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Maig del 2019

Folgado presenta la llista a portes de la campanya electoral de les eleccions del 26M

La candidatura del PP a Torrent està formada per un 57% de dones i un 43% per menors de 35 anys.

Amparo Folgado presenta al seu equip i el seu projecte "Per Torrent", amb el qual aspira a canviar Torrent a partir del pròxim 26 de maig. "Prop de 600 veïns de la capital de l'Horta Sud", segons fonts del partit, van omplir a vessar la Sala Cívica de l'Antic Mercat i part del hall de l'entrada, per a conéixer i escoltar les persones que acompanyen a Folgado en la seua candidatura i les línies bàsiques del seu programa electoral. Un acte que va estar presentat pel periodista torrentino, Aitor Sánchez i en el qual va participar la Sotssecretària d'organització del PPCV, Mari Carmen Contelles.

 

La candidata dels populars, Amparo Folgado va afirmar que "em deixaré la pell per a fer arribar a tots els torrentinos, els compromisos que assumisc amb tots i que transformaran la ciutat de Torrent en els pròxims anys". A més, també va subratllar que "el nostre programa electoral és el vostre i resumeix els centenars de propostes que m'heu fet arribar en múltiples trobades".

 

La candidata del PP, Amparo Folgado ha realitzat trobades amb ciutadans en tots els barris, mitjançant reunions en cafeteries plenes a vessar en els últims mesos, a més de visites a col·lectius, associacions, clubs esportius, festius i culturals. A més de la posada en marxa del Whatsapp de la candidata amb el qual s'ha pogut posar en contacte amb més d'un miler de ciutadans de Torrent. Folgado s'ha mostrat convençuda que "el pròxim 26 de maig, Torrent tornarà a confiar en el Partit Popular i liderarem el canvi polític a la ciutat".

 

Durant la seua intervenció, Folgado va desgranar els principals compromisos amb la ciutat de Torrent. La baixada de la contribució, la volta de la subvenció RECICLA en el rebut de l'aigua, la volta de la Policia de Barri, els pressupostos participatius per barris, el lloguer d'habitatges assequibles. Va continuar amb el seu compromís de xec bebé per a tots, l'increment de la il·luminació als carrers, la creació de noves places d'aparcament en superfície, l'ampliació del Consultori Auxiliar del Vedat, la protecció del pulmó verd. La candidata també va destacar l'aposta pel polígon industrial i per revitalitzar el Barri antic.

 

Folgado va afirmar que "vull una ciutat còmoda per a viure, més amable, accessible i amb oportunitats per a tots, una ciutat més segura, orgullosa del seu passat i de les seues tradicions, una ciutat que aposta per ser un referent en el futur a la nostra comarca i en la Comunitat Valenciana".A més, va assenyalar que "Torrent ha d'ocupar el lloc que mereix com a primer municipi de la província de València i sisé de la Comunitat Valenciana". I va apuntar que "lluitaré per aconseguir tot per a Torrent i tot el que els seus veïns esperen de la seua alcaldessa".

 

Folgado ha denunciat que aquesta mateixa setmana, el candidat de Compromís a Torrent i soci de l'alcalde, al costat del cantautor que ara dóna nom a l'Auditori de Torrent, realitzen un acte a favor dels polítics presos catalans. Folgado ha afirmat que "Això no ho volem per a Torrent, perquè no ens els mereixem" i ha reafirmat el seu compromís perquè l'Auditori recupere el seu nom original i la ciutat de Torrent deixe de pertànyer a la Xarxa Ramón Llull en defensa de la cultura i la llengua catalana.

 

La Sotssecretària d'Organització del PPCV, Portaveu en la Diputació i candidata a l'alcaldia de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles que va abrigallar a Folgado, va destacar que "Folgado és un referent en el Partit Popular, la millor persona per a representar-nos a Torrent i confiar el futur d'aquesta ciutat. No us fallarà". A més, Contelles va apel·lar a unir el vot ajust a Amparo Folgado per a poder canviar el govern de la ciutat, ja que altres fórmules no han donat resultat com es va poder veure en les passades eleccions generals i autonòmiques.

 

Per part seua, el President dels populars a Torrent i que tanca la candidatura, Vicente Soria va afirmar que "el PP de Torrent i la llista que encapçala la nostra candidata Amparo Folgado és el futur, representa la ciutat que volem en el Segle XXI, mentre que l'actual alcalde és el passat i representa la ciutat dels anys 80". A més, va tindre paraules per a agrair el treball realitzat per tots afiliats a la ciutat i que és el motiu per a continuar lluitant per millorar Torrent i aconseguir l'alcaldia el pròxim 26 de maig.

 

El PP és el partit de les dones i els joves

 

El PP presenta per a Torrent una llista molt femenina, no solament perquè la seua candidata és dona, sinó perquè el 57% dels seus integrants són dones. A més, el 43% de la candidatura són menors de 35 anys, la qual cosa aporta molta joventut i també experiència en la gestió, durant els huit anys de govern de M. José Català i Amparo Folgado a la ciutat.

 

Els populars preparen ja el tancament del Programa Electoral que serà penjat en Internet i xarxes socials i l'inici de campanya electoral amb un Sopar d'afiliats i simpatitzants amb la posterior pegada de cartells.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.238.76

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.