Dimecres, 08 de Maig del 2019

Llums i ombres en els resultats de la passada jornada

SÈNIOR

UBF TORRENT 25-50 CALVESTRA VALÈNCIA

Primer partit del Trofeu Federació, perquè a priori serà el líder del grup, un equip molt físic i amb molt de ritme. Un parcial en el primer quart, de 4-14 a favor seu, deixava clara les seues intencions.

En el segon quart pugem la intensitat defensiva què fa que millorem, substancialment, sent aquest quart igualat.

Descans: un quart guanyat per part de cada equip.

Llums i ombres en un equip amb noves incorporacions i la baixa d'alguna jugadora, que haurà de trobar de nou el seu estil de joc.

JÚNIOR

Partit d'anada de les semifinals

LOGOS SEDAVI 28 - 25 O.B.F TORRENT

Partit en el qual comencem controlant, en tot moment, amb una defensa en zona, portant el partit a pocs punts sabent el difícil que és anotar en aqueixa pista. Arribem al descans 7 punts a dalt però amb un parcial de 12-4 en el tercer quart fa que entrem 1 a baix a l'últim quart. En aquest tenim l'oportunitat de posar-nos per davant, gràcies als tirs lliures, però errem 10 tirs, la qual cosa provoca acabar el partit 3 a baix.

Partit de tornada

O.B.F TORRENT 49 - 52 LOGOS SEDAVI

Partit en el qual es decideix el passe a la final en els últims minuts.

Comencem el partit amb molts nervis i això fa que regnen les precipitacions i els errors. Elles aprofiten per a anar-se'n de 8 punts en el marcador. En el segon quart augmentem la intensitat defensiva i no permetem rebots ofensius. A més, sumat a l'encert de cara a canastra ens porta a un parcial d'11-0 arribant a la meitat de la part 3 a dalt. El tercer quart tots dos equips mantenen el marcador per a entrar en el decisiu últim quart, on les nostres tenen oportunitats d'anar-se'n en el marcador gràcies a entrades fàcils i robatoris de pilota, però no sabem aprofitar-ho i això ens porta a posar-nos 3 punts a baix i quedar fora de la final.

INFANTIL

CD DON BOSCO 33-69 UBF TORRENT

TF Infantil Femení Grup B Jornada 1

Victòria còmoda en el primer partit del TF contra un rival que va jugar nivell 3 i, posteriorment, segona zonal. Físicament eren grans, però des de l'inici tenien dificultats per a baixar al balanç i els vam poder córrer còmodament.

En estàtic era complex jugar, ja que la pista era més xicoteta de l'habitual i no hi havia molts espais. Encara així va haver-hi accions on combinem molt bé.

Malgrat no ser el nostre millor partit, aconseguim guanyar-lo sense dificultats.

ALEVÍ A

UBF TORRENT 56-49 JESUÏTAS

Partit de tornada de quarts de final de la fase d'ascens, que amb un empat a 55 en el partit d'anada, amb guanyar qualsevol dels dos equips es classifica per a semifinals.

Bonic ambient i nervis, molts nervis per parts de les jugadores. Unes situacions que a la seua curta edat, els estan fent adquirir un gran bagatge, no solament l'esportiu, sinó també en l'emocional.

Un jesuïtas molt endollat, sabedor de la seua superioritat física, carregant molt el rebot ofensiu i tancant-se molt arrere, anava marcant diferència en tots els quarts arribant al descans 14-26 a favor seu.

Ajustem en defensa amb alguna cosa que ens és molt rendible, jugadores xicotetes defensant a jugadores grans fent-los arribar amb moltíssima dificultat a l'atac i amb un parcial 14-6, a favor nostre aconseguim acostar-nos a 4 punts.

Mal cinqué quart que ens torna a allunyar a 7 punts, però amb la mateixa intensitat per part nostra, creient en el que fem i sent absolutament fidels al nostre estil de joc i senyal d'identitat, la mateixa que curiosament va fer que San José però érem una renda d'11 punts aconseguim en el sisé quart 13-6 a favor nostre que fa que empatem el partit a 46.

Dues pròrrogues jugades per a decidir al vencedor, en un partit d'infart on qualsevol dels dos, es podia haver portat la victòria però li la va portar qui va creure més en les seues possibilitats i mai va renunciar al que volia.

ALEVÍ Aj.

O.B.F TORRENT 33 - 35 EL PILAR D

Comencem el partit amb moltes pèrdues de pilota i concedint canastres fàcils, la qual cosa provoca un parcial de 3-9. Però a partir del tercer quart, ens posem serioses i augmentem la intensitat defensiva, provocant diverses pèrdues de pilota de l'altre equip, la qual cosa afavoreix nombrosos contraatacs amb molt d'encert, gràcies a això acabem la primera part amb empat a 11. En el penúltim quart tornem a perdre la concentració i un gran encert de l'altre equip rere rebot ofensiu ens col·loca 14-23.

Entrem en l'últim quart 13 baix, però amb gran encert de cara a canastra i confiança en els tirs exteriors acabem el partit 2 punts per baix, però molt satisfetes amb el treball realitzat.