Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Maig del 2019

Cayo Lara visita Torrent

L'excoordinador general d'Esquerra Unida es va reunir amb membres de la Plataforma Guanyant Torrent Esquerra Unida

Cayo Lara va visitar Torrent per a prestar el seu suport al candidat Sergio Fernández i participar en una reunió de treball al costat de components de la candidatura Guanyant Torrent-Esquerra Unida: Seguim Endavant.

L'excoordinador general d'Esquerra Unida es va reunir amb membres de la Plataforma Guanyant Torrent-Esquerra Unida per a, entre altres qüestions, realitzar una anàlisi política dels últims resultats electorals, tan autonòmics com a les Corts Generals.

 

"Unides Podem ha contribuït eficaçment a frenar a la dreta en aquestes eleccions, però això no ha acabat ací; hem de continuar treballant, barri a barri i poble a poble per a aconseguir Ajuntaments amb majories progressistes i d'esquerres", va dir Cayo Lara. "No és moment de confiar-se" va postil·lar.


Cayo Lara va animar als participants a continuar treballant les propostes programàtiques des de l'acord i el consens i amb la unitat d'acció com a model a seguir i es va congratular que a Torrent s'haja conformat una àmplia candidatura, amb independents de Guanyant Torrent, militants d'Esquerra Unida i membres de Podemos que, inequívocament, han apostat per la unitat de l'esquerra, integrant-se en una candidatura unitària que permeta allunyar del govern municipal als partits de la dreta local.


Finalment, Cayo Lara es va mostrar esperançat que la formació Guanyant Torrent-Esquerra Unida: Seguim Endavant, aconseguirà uns estupends resultats electorals atés que és la millor opció per a la ciutadania i la classe treballadora de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.110.119

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.