Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Dilluns, 06 de Maig del 2019

Torrent CF, tercer després de véncer al Burjassot

El Torrent aconsegueix 88 punts i es jugarà la promoció a casa de l'Utiel, rival directe dels torrentins

Partit molt disputat i amb polèmica, des de l'arrencada del partit fins a la xiuletada final. Un penal a favor per al Torrent, als dos minuts de joc, que va fer que Yassine avançarà al Torrent des dels onze metres. Els locals van patir la primera expulsió quasi en el descans. En el minut 67 i 84, els gols de Mario Tadeo i Jesús De Vicente van rematar el partit amb el definitiu 0-3. El Burjassot va acabar amb set jugadors sobre el camp en rebre altres tres expulsions en els minuts 87, 92 i 93.

El partit va començar i, amb tot just dos minuts de joc, després d'un centre de Pascu des de l'esquerra, l'acció en l'àrea local va acabar amb la senyalització d'un penal molt protestat pels de l'equip local. El penal el va llançar Yassine per a fer el 0-1. El Torrent va tindre una claríssima ocasió als 21 minuts per a ampliar el seu avantatge.

Encara que els de Puchol tractaven si es fes amb el domini de la pilota i el van tindre en algunes fases del primer acte, les jugades de perill arribaven per part torrentina, si bé en la recta final del primer període el conjunt de les Sitges es va créixer i va aparéixer més en fase ofensiva per a portar inquietud sobre l'àrea forana. En el minut 45, el local Xiquet va veure dues targetes seguides i es va ser expulsat del terreny de joc.

En la segona part de la trobada va haver-hi més ocasions que no van veure porteria del conjunt torrentí. Però més encert trobaria el Torrent als 67 minuts, després d'un centre precís de Parra al segon pal per a la rematada de cap de Mario Tadeo. Amb el 0-2, el Torrent no deixava de pressionar i atacar fins que en el minut 84 va aconseguir el seu tercer gol. Passada de Yassine, que va rematar Jesús de Vicente amb la seua esquerrana.

La segona part es va convertir en un autèntic ball d'amonestacions (dènou en suma en el còmput global de la disputada trobada, dèsset per als locals i dos per als visitants), i el Burjassot que va acabar amb altres tres expulsats, quatre en total. A més l'entrenador Rafa Puchol, als 70 minuts va haver d'abandonar la banqueta. Forner va veure la doble groga en el 87, mentre que en el descompte Capa i Drapaire van veure així mateix el camí anticipat de vestuaris.

En definitiva, una altra victòria per al Torrent CF, la quarta consecutiva, i que, amb independència del que va fer el diumenge els seus dos rivals més pròxims per a la promoció, li la jugarà la pròxima jornada, la penúltima del campionat, contra La Celadilla d'Utiel, una trobada que serà decisiu.