Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Dilluns, 06 de Maig del 2019

El Campionat d'Espanya infantil i cadet de Judo es disputa a València

El passat cap de setmana, 26 i 27 d'abril, es va celebrar a València el campionat d'Espanya infantil i cadet de judo.

Martina Llovera i Brega Correjes, torrentines i integrants de l'equip cadet del club Herca, es van classificar directament per a aquest campionat.

El dissabte 27 a la vesprada, Martina Llovera va competir en categoria cadet de primer any (-40 kg), i va obtenir la medalla de bronze amb un ippon. Pujant, així, al tercer escaló del podi, i sent la tercera millor judoka d'Espanya en aquesta categoria. A més, Martina també participava amb la selecció autonòmica valenciana de judo que va aconseguir la medalla de plata per seleccions.

Així doncs, un doblet de medalles aconseguit gràcies a l'esforç i el treball de tota la temporada.