Diumenge, 05 de Juliol del 2020

Actualitzada Divendres, 03 de Juliol del 2020 a les 16:57:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 03 de Maig del 2019

Nova imatge per al Trinquet municipal de Torrent

Les instal·lacions han sigut pintades i s'ha rebaixat l'altura del mur de la graderia final, que se substitueix per un cristall que augmentarà la seguretat i el visionament del públic.

L'Ajuntament de Torrent està realitzant una sèrie d'obres de millora i condicionament en el Trinquet; una iniciativa emmarcada dins del "Pla de Trinquets 2018", amb el qual Torrent va rebre per part de la Conselleria d'Educació, Investigació Cultura i Esport, una subvenció de 19.000 €. Les primeres de les actuacions en les instal·lacions, que ara són municipals en adquirir-les el consistori per a la ciutat el mes de desembre passat, han consistit a millorar les parets de la pista, atés que estaven deteriorades pels efectes atmosfèrics i pel propi colpege de les pilotes. Per això, s'ha executat un picat en aquelles zones que presentaven desconxades i, finalment, s'han pintat amb un revestiment llis elàstic de color blanc, després del qual es va afegir les ratlles horitzontals i verticals.

 

Igualment, amb la finalitat d'afavorir la visió de les persones que estiguen assegudes en la graderia del fons, s'ha rebaixat l'altura del mur de bloc, substituint-la per un cristall 10+10 mm laminat i temperat que, a més, compta amb una barana interna. D'aquesta manera, s'augmenta la seguretat dels espectadors, al mateix temps que es manté l'altura definitiva actual que es correspon amb l'exigible de joc.

 

Finalment, s'han substituït els bancs que estaven situats en l'inici de la pista, per uns altres de similars característiques i col·locant, per a la protecció dels espectadors, una xicoteta protecció de vidre 8+8 mm sobre jonquillo d'acer inoxidable.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.28.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.