Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 03 de Maig del 2019

L'esport arriba a Torrent aquest cap de setmana amb la 10 K

L'Associació de Veïns del Vedat organitza l'I Mercat ambulant de segona mà

El diumenge, la ciutat de Torrent començarà el dia preparant-se per a la carrera 10 K Ciutat de Torrent, que enguany forma part del Circuit de Carreres de la Diputació de València 2019. A les 10 h en el Parc Central donarà el tret d'eixida aquesta competició que té una distància de 10.000 m i sis categories: Júnior, Promesa, Sènior, VETA, VetB i VetC.

 

Mercat ambulant segona mà

 

El dissabte al matí, l'I Mercat ambulant de segona mà que organitza l'AV. El Vedat serà el protagonista del matí. Des de les 10 h fins a les 13.30 h, el carrer Font de Sant Lluís, acollirà diferents llocs que oferiran al públic comprar, vendre o simplement passar un agradable matí.

 

Activitats infantils

 

El Centre Ambiental El Vedat ha preparat una activitat que fusiona diferents tècniques artístiques per a desenvolupar la capacitat creativa dels xiquets i xiquetes. A través de l'estampació es crearan ecosistemes amb animals i plantes. Dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

 

D'altra banda, l'Hort de Trénor ofereix el diumenge a les 11 h el taller Torrent, més neta i saludable; una iniciativa lúdica i educativa per a sensibilitzar la necessitat de col·laborar en la reducció i gestió correcta dels residus urbans de la nostra ciutat.

 

Teatre

 

La programació de l'Auditori arriba trepitjant fort aquest cap de setmana. El dissabte a les 19 h, arriba 7 anys, una obra que conta la història de quatre personatges que es reuneixen en el loft que ocupen les seues oficines en el centre de Madrid, perquè els seus pitjors temors s'han complit, i és qüestió d'hores que la policia entre en l'empresa a realitzar detencions. D'altra banda, el diumenge la música pujarà a escena amb La Reboltosa, un sainet líric en un acte, dividit en tres quadres, en vers. A les 19 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.160.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.