Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Maig del 2019

El hispànic cau davant el Xaloc FS

CEF Hispanic València Esport 0 - Xaloc Alacant FS 1

Vint-i-setena jornada i derbi autonòmic disputat al Pavelló Anabel Medina.

Partit molt exigent, intens i amb molta igualtat sobre el parquet, en primera instància les alacantines van prendre el control de l'esfèric i les valencianes una miqueta més replegades amb eixides rapidíssimes a la contra, però la realitat vista en el 40x20 va ser que es van veure molt poques ocasions clares de gol en tots dos conjunts, a penes es van poder comptabilitzar un parell d'ocasions per tots dos blocs, el gol de la trobada va vindre provocat per un error de les torrentines en el minut 12 després d'una pèrdua de pilota i va directa a la xarxa de l'alacantina Jeza, el Hispanic com és tònica aquesta temporada continua malgastant les seues oportunitats i desaprofite asta dos dobles penals en la primera meitat, arribant al descans amb el 0-1 de l'electrònic.

 

La segona meitat va ser un més del mateix amb un equip alacantí una miqueta nerviós malgrat l'avantatge en l'electrònic, estant més pendents de la labor arbitral que del seu propi joc, ressaltant-la gran labor que van realitzar els col·legiats. Però les valencianes tampoc sabien trobar la forma de fer mal a les blavetes no arribant a tindre un clar dominador, igual que en la primera meitat les ocasions en tots dos equips no va ser el més notable, faltant tres minuts Àngel mane a les seues jugar de cinc i va tancar a les visitants en la seva llaura fins i tot Palanca estavelle una pilotada en la fusta, però el marcador no va variar fins al final.

 

Partit molt igualat, amb un bloc alacantí que va saber aprofitar la seua ocasió per a marcar el seu gol i emportar-se els tres punts i així mantenir les aspiracions de promoció, destacar la figura de la capitana alacantina Miriam la millor del partit, la seua experiència va saber portar a les seues companyes pel camí correcte a la victòria.

 

Fitxa Tècnica

 

CEF HISPANIC: Marga, Palanca, Lotis, Neus, Paula Serra (Paula Muñoz, Aida, Nerea, Romi, Núria).

 

Entrenador: Angel Zurilla

 

XALOC FS: Aida, Jeza, Eva, Miriam, Laura (Claudia, Lydia, María, Elena, Antonia, Tere, Paola).

 

Entrenadora: María Molina.

 

GOLS: Jeza

 

COL·LEGIATS

 

Srs. Javier Gea i Alejandro Hidalgo CRONO: Sr. Pedro Torres. Col·legi Valencià, bon arbitratge i amb pocs errors en un partit complicat amb molt que xiular. Grogues a les locals Nerea, Neus, Paula Serra i Doble groga a Romi. Per les visitants la van veure Claudia, Eva, María i Miriam.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.93.178.221

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.