Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Maig del 2019

Cap de setmana important per al basquet torrentí femení

JÚNIOR

 

UBF TORRENT 64–62 CB QUART

 

Partit increïble! Jugadores donant-ho tot i un entrenador fent-li'l creure. Impecable la gestió tàctica, física i sobretot anímica.

 

C.B. QUART 57 - 61 UBF TORRENT

 

Partit que ens jugàvem la classificació a semis, a casa guanyem l'anada amb una diferència de 2 punts pel que ens jugàvem tot a Quart.

 

Comencem el partit molt concentrades, sense errors i fent una bona defensa en zona, encara que permetent excessius rebots ofensius que ens castiguen amb punts fàcils. Malgrat ser 6 jugadores aguantem el marcador fins a l'última habitació, on un xicotet augment de la intensitat defensiva ens permet jugar dos contraatacs que ens col·loca 4 punts a dalt. Aqueixa diferència l'aconseguim mantenir durant els 4 últims minuts aconseguint finalment el passe a semifinals.

 

CADET

 

1/4 FINAL CADET ADESAVI-CARVA UBF TORRENT

 

CARVA UBF TORRENT 46- 49 ADESAVI

 

ADESAVI 57-31 CARVA UBF TORRENT

 

Cap de setmana ple d'emocions i sobretot de moltíssim sentiment que han desbordat les nostres xiques, en quedar-se baixades d'aquesta competició.

 

En la trobada del dissabte la primera impressió ja va ser considerable, l'altura de l'equip alacantí els va fer que començaren a rondar al cap com anava a ser el resultat final, si recordar que han estat jugant amb xiques d'aquesta envergadura.

 

Sorpresa va ser com sobre la pista van seguir els consells de Ximo i van mantenir a ratlla a les seues jugadores, amb unes defenses serioses i intentant que les seues jugadores altes no treballaren a l'interior i forçant els tirs exteriors. Les nostres van tindre fases en les quals van caure una mica en el seu joc més lent, però van poder reprendre sensacions i van mantenir la igualtat en el marcador.

 

Així que acabem la primera trobada amb una diferència de tres punts a favor seu, que en cap moment ens va fer pensar que no se li poguera donar la volta. Així que anàvem amb totes les il·lusions a la trobada del diumenge en la seua pista.

 

Arribat el diumenge, no encaminem a Alacant amb totes les il·lusions i l'actitud necessària per a fer-nos amb la trobada, però vam veure una cosa externa a les xiques que ens va deixar una mica alerta, però que no li vam donar més importància, ja que no pensem que aniria a transcendir.

 

D'aquesta forma va començar la trobada i ens van deixar jugar durant el primer període acabant amb un contundent 0-6., però una vegada acabat aquest període, els nostres dubtes es van fer realitat. Va aparéixer en pista el "protagonista" del dia, es "va encarregar" entre el 2n i 3r. període d'anul·lar de forma escandalosa a tres de jugadores molt concretes. I encara així van mantenir la igualtat fins al descans. Una vegada iniciat la segona part i amb la moral una mica minada, se'ls va continuar deixant viure en les zones i "treballar" més.

 

Resultat final. Ens hauria agradat haver vist a dos equips jugant en igualtat de condicions.

 

Algun diria que és l'excusa que posaríem i tirarien la culpa al "protagonista", però sense desmeréixer a cap de les jugadores alacantines, li recordaria que 24 hores abans i amb una jugadora menys el resultat no era est. Així que cadascú amb la seua consciència i la seua integritat.

 

Així que com se sol dir, caiem per a tornar a alçar-nos. Que servisca per a reforçar-les i en un parell de dies estem una altra vegada barallant en una altra competició....

 

INFANTIL

 

ANADA 1/8 FINAL 1a ZONAL

 

UBF TORRENT 30-41 BENICARLO

 

Les nostres xiques començaven a jugar els encreuaments contra Benicarló, un rival molt difícil i complet. El partit es va mantenir a favor de Benicarló durant tota la trobada, amb màxima menor a 8 punts fins al 7é període. Ens supera la situació en els últims instants i la diferència acaba en 11 punts.

 

En línies generals, les nostres xiques van tindre desencert en situacions senzilles i algunes distraccions defensives, lligat al gran encert del rival.

 

VOLTA 1/8 FINAL 1a ZONAL

 

BENICARLO 57-47 UBF TORRENT

 

L'endemà, les infantils es veien en la situació de guanyar de 12 o més per a superar l'eliminatòria. Després del viatge i el partit del dissabte, difícil, però no impossible.

 

El partit va transcórrer de manera similar al del dissabte, només que les nostres xiques van proposar un bàsquet clarament ràpid i agressiu en defensa, atacant també el cércol des del pal baix, el perímetre i les penetracions. Un partit on el rival anota 6/8 en Triples, alguna cosa que en aquestes categories és determinant, però les nostres xiques arriben soles o amb molta superioritat al cércol rival en més de 15 ocasions, però no aconseguim acabar en canastra. Al final del partit, quan pitjor estava el marcador (perdent de 19) les nostres xiques van voler canviar la situació i van remuntar fins al límit de guanyar de 2 punts. Tot seguit, Benicarló ens anota 2 triples seguits.

 

ALEVÍ

 

JESUÏTES BLAU 55/55 UBF TORRENT

 

Partit d'anada de quarts de final d'ascens a Anar, una consigna molt clara per part nostra eixir d'allí, ja que l'equip de jesuïtes portava huit victòries consecutives havent guanyat a tots els equips amb diferències importants a la seua casa.

 

Amb un inici una mica dubitatiu però intentant trobar en el seu joc ens trobem amb diferències de l'equip local del voltant de 5 punts que he arribat a la meitat del segon quart es veuen reduïdes posant-nos per davant, amb avantatges dels 3 i els 10 punts, prenent molt bones decisions i anotant des de fora davant la defensa tancada de l'equip local. Amb una última habitació amb un 14-5 a favor seu més fruit dels nostres errors que dels seus encerts, ja que no vam saber parar i jugar amb el temps situacions que a la seua curta edat haurien d'anar aprenent.

 

Molt bon resultat a priori amb la sensació que ens mereixíem haver tret una mica d'avantatge.

 

Amb aquest resultat, l'equip guanyador del diumenge passarà a semifinals.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.35.77

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.