Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Maig del 2019

La Fira de Modelisme de Torrent rep la visita de milers de persones de tot el món

El Centre Comercial Les Amèriques va acollir prop de 1.500 expositors amb impressionants maquetes de vaixells, avions i reproduccions històriques.

La ciutat de Torrent ha acollit aquest cap de setmana la Fira de Modelisme, la més gran de tota Europa. Com cada any, l'Associació Modelista de Torrent (AMT) va organitzar aquest esdeveniment que en aquesta edició celebrava el seu 25 aniversari. Milers de persones de tota Espanya, però també vingudes d'altres països com l'Argentina, el Brasil, Itàlia o Grècia, entre altres, van visitar els prop de 1.500 expositors, que incloïen impressionants maquetes d'avions, vaixells i reproduccions històriques. Entre les novetats d'enguany, la fira s'ha celebrat en el Centre Comercial Les Amèriques, una ubicació amb la qual el públic i l'associació han quedat molt satisfets, a causa de la amplitud més gran de l'espai. L'alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, van visitar l'exposició al costat del seu president, Gonzalo Pío. En paraules de l'alcalde, "aquesta fira és una mostra més de la gran labor i treball que des de la AMT s'està realitzant, i amb el qual han convertit a Torrent en un referent del maquetisme en l'àmbit internacional".

 

En l'exposició també va participar l'Associació de Radiocontrol d'Helicòpters i l'Associació de Modelisme naval, que va presentar 14 vaixells. D'igual manera, prèviament, en la fira es van instal·lar diferents estands representatius del modelisme, una iniciativa perquè els milers de visitants pogueren trobar i adquirir maquetes i productes de col·lecció.

 

El programa es va tancar el diumenge al matí amb l'acte de lliurament de premis, on va participar el regidor de Festes, José Antonio Castillejo. La AMT va fer lliurament a Castillejo d'un reconeixement pel suport que ha rebut l'associació per part l'Ajuntament des de la seua fundació, fa 25 anys. De la mateixa manera, el regidor va entregar al president de la AMT una placa commemorativa, per part de la Generalitat Valenciana, per la labor que desenvolupen. A continuació, es va fer lliurament dels premis, on els grans guanyadors del concurs van ser Daniel Samardines i Juliol Caps, que es van portar diverses medalles d'or. El llistat complet de premiats i fotografies de les peces es podrà visitar pròximament en la pàgina web de l'associació: http://amttorrent.org/

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.70.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.