Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:42:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de Abril del 2019

El PP denuncia que l'Ajuntament ha de retornar 25.000 euros a la conselleria d'igualtat

La candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, Amparo Folgado ha tornat a denunciar "el desmantellament de la Casa de la Dóna per part del govern socialista de Torrent". Ho ha fet a través d'un vídeo publicat en les xarxes socials, després del Decret de 24 d'abril pel qual Torrent reintegra a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, una subvenció de 25.000 euros, atorgada en 2017 per al funcionament de la Xarxa d'Agents d'Igualtat.

 

Folgado ja va denunciar fa un mes la desatenció en els departaments de la Casa de la Dóna, per la falta de personal i de previsió, per part del govern de Jesús Ros.

 

Hui ha denunciat que "l'Ajuntament de Torrent està donant cita a les dones que pateixen la xacra de la violència de gènere per al mes de juny, la qual cosa suposa més de dos mesos d'espera, desesperació i por per a aquestes dones".

 

A més, Folgado ha denunciat que "hem passat de tindre quatre agents destinat a violència de gènere, a solo un tècnic, una situació que demostra el nul interés del govern de Jesús Ros per atendre i protegir a les dones".

 

Devolució d'una subvenció de 25.000 euros a la Conselleria

 

Ahir mateix, es va signar el Decret de devolució d'una subvenció de 25.000 euros atorgada en 2017 per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per no haver justificat l'import per al funcionament dels centres i programes de serveis socials, Xarxa d'Agents d'Igualtat. Havent de retornar la quantitat ja percebuda de 16.250 euros.

 

Folgado ha afirmat que "és la segona vegada en un mes que el govern socialista de Jesús Ros perd subvencions, a causa de la desídia que impera durant tota la legislatura en l'equip de govern, però que clama al cel quan es tracta de la desatenció a les dones que pateixen violència de gènere".

 

El mes passat, l'Ajuntament de Torrent va perdre més de 300.000 euros també, per dues subvencions per a la restauració de la capella neogòtica de l'Hort de Trénor i la musealizació de la Torre.

 

La Casa de la Dóna sense programació en tot el trimestre

 

Una altra de les denúncies que ha publicat hui la candidata del PP, és la falta de programació per a aquest trimestre a la Casa de la Dóna. "És la primera vegada que la Casa de la Dóna no compta amb una programació d'activitats, tallers i cursos. No sabem què és el que està passant en la delegació d'igualtat però en les últimes setmanes han sigut moltes dones les que s'han acostat a comentar-me que probablement es deu a la falta de pressupost".

 

Folgado lamenta que "el mateix govern municipal que anuncia a so de bombo i platerets superàvit històric, és el que demostra que un any més, el superàvit és fruit de les retallades en subvencions i en serveis bàsics que ofereix el consistori per a destinar-lo a obres electoralistes en vespres d'eleccions".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.169.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.