Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 11:29:24 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Abril del 2019

Un total de 10 partits es presenten a les municipals en Torrent

Els partits torrentins que lluiten per l'alcaldia ja han fet publiques les llistes electorals. Les llistes es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província de València.

El pròxim 26 de maig se celebraran les eleccions locals a Torrent per conèixer quin partit es posarà al capdavant del govern de la ciutat. Els partits polítics van tindre fins al passat dia 22 d'abril per a presentar les llistes electorals. Els últims partits polítics en donar la llista van ser el Partit Popular i Ciutadans.

 

El PP estarà representat per la seua candidata a l'alcaldia, Amparo Folgado. Destacar del Partit Popular que presenta una llista amb més candidates dones que homes. A més, assenyalar que més del 60% estan per davall dels 35 anys. El PSOE per Torrent segueix apostant per l'actual alcalde, Jesús Ros per seguir al davant del govern de la ciutat de Torrent durant els pròxims quatre anys.

 

Ciudadanos, representat per Raúl Claramonte Val. El partit taronja ha destacat per tindre a la seua llista electoral a 10 independents. Compromís per Torrent aposta pel seu candidat Pau Alabajos. Destacar que a la llista també hi ha dos titulars independents i un de suplent. Per Guanyant Torrent-Esquerra Unida: Seguim Endavant serà representat per el seu candidat Sergio Fernández Martínez. Aquesta llista la conformen 25 titulars entre els quals 10 són independents.

 

Contigo somos democracia serà representat per Begoña María Vazquez Algara, la seua representant. Aquest partit també conta a la seua llista amb tres independents. Podemos compta amb Carmen Verdet Cuenca com a principal candidata per a presidir l'alcaldia de la ciutat de Torrent. Som Valencians en Moviment es presenta amb el seu candidat Roberto Gomez Alabajos

 

Vox es presenta a les eleccions locals amb Salvador Benlloch Pascual com a principal candidat per a l'alcaldia. La coalició dels grups Avant i Los Verdes es presenten a les pròximes eleccions amb el seu candidat Ricardo Romero Piquera. El dia 30 d'abril eixiran les llistes definitives, per si s'ha de corregir alguna errata, amb els candidats per a les eleccions locals del pròxim 26 de maig.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.160.154

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.