Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Abril del 2019

Torrent recapta més d'11.000 d'euros durant la jornada contra el càncer

La Junta Local de la AECC ha obtingut un esment especial per recaptar 100.691,21 d'euros durant 2018.

Els torrentins i torrentines són unes persones solidàries i ho han demostrat, una vegada més, en l'acapte que, com cada any, organitza l'Associació Contra el Càncer de Torrent. Durant els dies 12 i 13 d'abril es va aconseguir superar la meravellosa xifra d'11.000 euros, que seran íntegrament destinats a la lluita contra aquesta malaltia. En la iniciativa va participar la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer de Torrent, les col·laboradores i voluntàries, les comissions falleres, la Junta Central Fallera, la Reina de la Trobada i les seues cambreres, la Federació de Moros i Cristians, la Musa de la Música de la Unió Musical, l'Associació Tècniques Orientals, Cors Oberts, ARTIC, Associació Andalusa, l'Associació d'Extremenys i l'Associació de Castella-la Manxa.

 

A més d'aconseguir una fantàstica recaptació durant l'acapte, la Junta Local de la AECC ha rebut recentment diferents premis per la seua gran labor, esforç i dedicació. En aquest cas han obtingut un reconeixement per la recaptació de tot l'exercici de 2018, que va ser de 100.691,21 €, convertint a la ciutat de Torrent en la segona localitat de la província de València que més va recaptar. Igualment se'ls ha fet lliurament d'un esment especial per l'increment de 16.514,96 € en relació amb els resultats econòmics obtinguts en la campanya anterior.

 

Les activitats organitzades per l'Associació Contra el Càncer de Torrent continuen i durant el mes de maig es realitzarà una campanya escolar per tots els centres educatius de la ciutat. També el dia 16 a les 16.30 h hi haurà una xarrada a casa de la Dóna per a informar sobre el càncer de pell; una activitat que es completarà amb la Unitat Mòbil, el dia 22. D'altra banda, el dia 7 de juny es realitzarà el tradicional sopar benèfic, que tots els anys reuneix un gran nombre de persones de tota la societat torrentina. A aquesta programació se suma la carrera i marxa contra el càncer, que enguany tindrà lloc el 21 de setembre.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.81.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.