Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Abril del 2019

El teatre i el Festival Flamenc, els grans protagonistes

La programació del mes de maig de l'Auditori de Torrent ve carregada d'interessants propostes, entre elles, una nova edició del Festival Flamenc que, enguany avança la seua data. Del 17 al 19 de maig, el cartell d'enguany el conformen quatre espectacles que abasten totes les disciplines del flamenc i estils i formats molt diferents entre si.

 

La formació valenciana REINA ROJA, liderada per la cantant María Briones i el percussionista Rafa Villalba, serà l'encarregada de posar la nota transgressora al festival, amb el seu flamenc-pop contemporani i innovador. El ball flamenc estarà representat per partida doble en aquest festival: d'una banda, LES TORRONERES, unes joveníssimes artistes que es van donar a conéixer al gran públic en quedar finalistes del concurs Got Talent en 2018; per un altre, Fuensanta LA MONETA, balladora ja consagrada que donarà mostra del seu profund dramatisme expressiu amb el seu últim espectacle "Granada només té eixida per les estreles". I per a tancar el festival, la guitarra flamenca de PACO SOTO, amb la qual basteix ponts entre les tradicions culturals àrab i occidental, tal com queda patent és el seu últim treball "Dos Mares".

 

L'oferta teatral compta amb uns protagonistes de luxe: Miguel Rellán, Carmen Ruiz i Eloy Azorín en "7 ANYS" (4 de maig), un thriller basat en la pel·lícula del mateix nom que deixa al descobert els secrets i les mentides dels socis d'una empresa; Gloria Muñoz i Julián Ortega en "MESTIZA" (10 de maig), una curiosa entrevista entre dos peculiars personatges, Tirso de Molina i la ja anciana Francisca Pizarro Yupanqui, primera mestissa del Perú, filla de Francisco Pizarro i de la princesa inca Quispe Cisa; i el gran JOSÉ SACRISTÁN en "Senyora de roig sobre fons gris" (24 de maig), un text autobiogràfic de Miguel Delibes, relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens parla de la felicitat i de la seua pèrdua.

 

Per als més xiquets, "Descobrint l'illa del tresor" (12 de maig), un muntatge teatral de Màgic 6, que els transportarà a un món de fantasia i els descobrirà el tresor més important que mai hagen imaginat.

 

La programació es completa amb dues propostes musicals: d'una banda, la sarsuela "LA REVOLTOSA" del mestre Ruperto Chapí (5 de maig), un dels títols més populars del gènere xic, que arriba de la mà de la Companyia Teatral Clàssics de la Lírica; per un altre, un magnífic concert a càrrec d'una de les orquestres més prestigioses de la República Txeca, la Janácek Philharmonic Ostrava, dirigida per Sergio Alapont (31 de maig), que interpretaran les Danses Eslaves de Dvorák i la 4a Simfonia de Brahms.

 

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.119.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.