Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 16 de Abril del 2019

Podemos es presentarà amb la seua marca a les pròximes eleccions municipals

Incorpora a la seua llista com a independents als Verds i una activista animalista

Podemos Torrent ha anunciat que el seu nom apareixerà en totes les paperetes per a les eleccions municipals del mes de maig. Ho ha dit Carmen Verdet en l'assemblea del dimecres en la seu de Podemos on s'han reunit per a preparar el programa electoral.

 

"Tot aquell torrentí o torrentina que vulga votar-nos podrà fer-ho perquè tindrà en la papereta el nostre nom", ha assegurat la Secretària General de la formació en el municipi.

 

La formació habitada incorpora a Paco Muñoz dels Verds per a potenciar el caràcter verd i ecologista de l'organització i a Rocio Vilanova activista de Torrent per la defensa del dret dels animals. Verdet considera les incorporacions com una gran oportunitat per a reforçar l'aposta de Podemos en matèria mediambiental i animalista".

 

A pesar que s'han fet esforços fins a última hora per a arribar a una confluència amb altres forces germanes, no ha sigut possible. Considera que Podem a Torrent "és fort" i que es presenten a les eleccions "amb optimisme, confiança i garanties de seguretat per a la ciutadania" enfront d'aquells, ha dit "que usen la por i la divisió".

 

"Tenim la convicció que la nostra proposta de ciutat per a Torrent va anar enamorant a la ciutadania des de hui fins al dia de les eleccions. Una proposta on les persones són les protagonistes, i per a això es requereix un canvi de model, una ciutat que cuide als seus veïns i veïnes, que cuide als seus barris i, per a això, proposem un Pla de Barris". Aquest pla consisteix en un programa que buscarà reduir les desigualtats entre els barris.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.91.67.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.