Dimarts, 16 de Abril del 2019

Partits del cap de setmana

SÈNIOR

UBF TORRENT 44- 29 NOU BASQUET CASTELLÓ

Partit ajornat davant un rival que a l'anada els va guanyar amb un impressionant encert des de la línia de tres punts. Partit que es planteja per a evitar que les de Castelló, a través dels seus bloquejos indirectes, tinguen opcions de tir, fent que en cap moment puguen trobar el seu joc, provocant que el partit siga més còmode del que es preveu. Una diferència que va poder ser major si haguérem estat més encertades sota canastra.

PORT DE SAGUNT 57- 46 UBF TORRENT

Últim partit de lliga davant un rival que a l'anada ens va guanyar de 25 punts millorant notablement les sensacions i acabant la Lliga en molt bona dinàmica.

Partit igualat fins a la meitat del tercer quart on elles imprimeixen un ritme molt alt en defensa, amb moltes mans, al qual no sabem adaptar-nos. A més, amb un parcial 19-3 fa que marxen de 16 punts. 4° habitació en el qual organitzem l'atac jugant bloqueig i despenge de pressa que ens permeten acostar-nos a 10 punts, però bon treball ofensiu no es veu reflectit amb distraccions en defensa, que fa que la diferència es mantinga.

JÚNIOR

LA LLUM BC 47-46 UBF TORRENT

Partit complicat on en el primer quart ens fan un parcial de 20-10 amb nombrosos triples i tirs exteriors, que amb bon treball defensiu aconseguim acostar-nos al final del segon quart.

Les nombroses fallades en atac unit a la falta de rebot defensiu fa que no ens puguem anar en el marcador en cap moment. Això propícia arribar mancant un minut tres baix, aconseguim posar-nos un baix i tindre l'última possessió del partit que no vam saber aprofitar.

CADET

CB QUART 33- 64 UBF TORRENT

Partit sense res en joc contra Quart, amb la classificació per a quarts aconseguida, i amb alguna baixa, les poques que van poder anar, ho van donar tot i van aconseguir una bonica victòria.

Primer quart igualat, en el qual la defensa més intensa del Quart va decantar el primer parcial a favor de casa. A partir del segon, la defensa del UBF va ser més intensa i l'eixida al contraatac va ser clau per a posar-se per davant en el marcador.

Els següents quarts, van ser calcs, l'un de l'altre, i el UBF va ser un corró fins al final, amb bona defensa, eixida al contraatac i tir exterior molt encertat.

Destacar l'esforç de les jugadores, que malgrat anar 8 una d'elles malalta, es van deixar tot en la pista, enhorabona i bon partit.

INFANTIL

C. Nª SENYORA DEL LORETO 46- 48 UBF TORRENT

L'última jornada d'aquesta fase enfrontava a dos equips que ja estaven classificats per a la fase final.

El partit va començar amb gran ritme en el segon període, les nostres xiques es van avançar en el marcador 8-18, amb un gran treball col·lectiu en tots els aspectes fins al moment. A partir del 3r quart, les locals van millorar la seua actitud, amb una defensa molt tancada i dura, on era difícil obtenir canastres senzilles.

Malgrat que les locals van començar a remuntar, les nostres xiques es mantenen vives fins al final del partit gràcies a provocar pèrdues en el rival, i així poder anotar canastres fàcils, arribant als últims moments del partit amb 6 punts d'avantatge. Al final, una nova victòria que ens fa acabar segones de grup amb un balanç de 10-2 i a l'espera dels encreuaments per a la fase final!

1,2,3... TORRENT!

ALEVÍ A

SANT BLAS ALACANT 50-45 UBF TORRENT

Últim partit de la primera fase on ens juguem el primer lloc. 5 punts de diferència, que fa que siguem segones i no aconseguint un possible encreuament en quarts de final més assequible.

Del partit poc que destacar així és el bàsquet en minibasket, la qual cosa un quintet en un quart te'l dóna, un altre quintet en un altre quart te'l lleva, on la capacitat per a poder canviar les coses des de la banqueta es veuen minvades.

ALEVÍ Aj.

UBF TORRENT 40 – 29 al INMCULADO COR DE MARÍA A

Partit igualat en tot moment, però que gràcies a una bona defensa aconseguim superar al rival.

En aquesta ocasió juguem la major part del partit en estàtic el que ens va permetre demostrar que també podem jugar amb passades i paciència fins a trobar la millor situació de tir, els contraatacs que realitzem aconseguim bones finalitzacions sense tot just fallades. I en defensa a destacar la pressió sobre la pilota que no permetia passades fàcils ni tirs còmodes.