Martes, 22 de Junio de 2021

Actualitzada Martes, 22 de Junio de 2021 a las 19:10:50 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Viernes, 12 de Abril de 2019

Torrent celebra el Diumenge de Rams

El so de les cornetes i tambors ompliran els carrers de Torrent en el Diumenge de Rams; una celebració on participen les germanors de Torrent i la Reina de la Trobada, Maria Silla Mora.

El matí donarà inici amb la concentració de totes les germanors i la benedicció de les palmes, a les 9 h en la parròquia de l'Asunción. A continuació se celebraran les processons, amb dos itineraris diferents, fins a arribar a la parròquia del Bon Consell.

 

El primer itinerari passarà pels següents punts de trobada: Parròquia de l'Asunción de Ntra. Sra., Plaza Iglesia, Plaza Mayor, Maestro Giner, Ros, Gómez Ferrer, Cantarerías, Santa Bàrbara, Santa Cecilia, Plaza Saint Lucia, Catarroja, Sant Cayetano, Sant Félix, València, Parròquia de Ntra. Sra. del Bon Consell.

 

En aquest primer trajecte participen: Crucifixió del Senyor, Ecce-*Homo, La nostra Senyora dels Dolors, Jesús Nazareno, Negacions de Pedro, Flagel·lació del Senyor, Diví Costat de Crist i Sant Sopar. Presideixen els Germans Majors i el Germà Major Suprem de l'exercici 2019.

 

El segon itinerari tindrà lloc des de Parròquia de l'Asunción de Ntra. Sra., Plaza Iglesia, Sant Joan de Ribera, Santo Domingo, Campoamor, Hernán Cortés, Sant Tomás, Gómez Ferrer, Sant Cayetano, Magistrat Monterde, València, fins a la Parròquia de Ntra. Sra. del Bon Consell.

 

En aquesta segona ruta participen: Vera Cruz, Jesús davant el Sanedrín, Prendiment de Jesús, Sant Sepulcre, Oració de l'Hort, Set Paraules, Jesús de Medinaceli, Descendimiento de la Creu, Santa Faç i el pas de l'Entrada Triomfal de Jesús. Presideix la Reina de la Trobada i Ángel de la Resurrecció 2019.

 

Les activitats de Setmana Santa d'aquesta finalitat de setmana es completen amb dos concerts de música sacra. D'una banda, l'orquestra i cor de la Unió Musical, que tindrà lloc el dissabte a les 20.15 h en la parròquia de Muntanya Sión. D'altra banda, el diumenge a les 21.30 h la parròquia de l'Asunción acollirà el concert de música Laudate Dominum. El recital de poesia i música 'Contemplant la Creu' de la germanor del Santíssim Crist de la Bona Mort del dia 13 a les 20 hores en la parròquia de l'Asunción, completa els actes de Setmana Santa.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.204.2.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.