Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Abril del 2019

Cap de setmana amb victòries i derrotes

SÈNIOR

 

UBF TORRENT perd 40-90 davant el PICKEN CLARET

 

Molt difícil jugar contra un rival que et porta al límit tant en atac com en defensa. Però més difícil és lluitar contra els caps de les jugadores, amb sol 5 jugadores sènior disponibles i l'ajuda de 2 júnior acabades d'eixir d'una lesió, poc front va poder fer davant un equip que sabedors de la seua superioritat no va deixar de pressionar i portar-los fins al límit físic.

 

En el positiu molt bona aportació de les dues Júniors. En el negatiu una nova lesió d'una jugadora, que no sabem si es podrà recuperar per als últims partits de la lliga.

 

CADET

 

CARVA UBF TORRENT perd 46 –69 enfront del NBF CASTELLÓ

 

Partit de tornada disputat a casa contra les grans jugadores de Castelló. Grans per grandària i pel joc que van desplegar en la nostra pista.

 

Després de les sensacions positives de la passada jornada, totes les jugadores, ja disponibles, i l'objectiu complit de conservar la quarta plaça. S'afrontava aquesta trobada amb una mica més d'il·lusió.

 

El primer període desmanegat, però calia ajustar-se. Un segon període que, encara que va haver-hi reacció, no va ser per joc fluid, comprovem que tocava una altra vegada patir.

 

Van començar a caure en el joc de les xiques de Castelló, que ens van fer jugar al seu ritme, asfixiant-nos en defensa, fent-nos córrer darrere la pilota en els seus atacs, desplegant un molt bon joc interior i un alt encert en tir exterior. De res va servir les instruccions, paraules de calma i ànim del seu entrenador recordant-los "no caure en el seu joc", que no era el camí, que sabia que poden i saben jugar d'una altra forma, que possiblement no guanyaven, però almenys gaudirien veient-se capaces d'intentar-ho.

 

Arribat a aquest punt, des de fora només queda esperar que la pròxima jornada aconseguisquen un resultat positiu, ja que aquesta fase anímicament se'ls ha travessat. Confiar que un xicotet descans els servisca per a buidar aqueixos caps i llevar-se aqueixa negativitat.

 

Que recorden que aquestes xiques guanyen o perden continuaran tenint tot el suport i confiança tant del seu entrenador com dels seus seguidors, perquè tots som CARVA UBF TORRENT.

 

INFANTIL

 

UBF TORRENT aconsegueix la victòria per 68-28 enfront del MELIANA

 

En la penúltima jornada d'aquesta segona fase nostres infantils han jugat, probablement, el millor partit de la temporada fins al moment.

 

Gran treball defensiu quant a agressivitat en les línies de passada i ajudes defensives. Hui les nostres xiques tenien gana de pilota.

 

Pel que respecta a l'atac, ha sigut tot un luxe i una satisfacció, veure com el treball va donant els seus fruits, amb una molt bona circulació de pilota i moviments de les jugadores sense pilota molt intel·ligents.

 

Bones sensacions de cara a l'última jornada i a la Fase Final que ens espera. No deixem de treballar!

1,2,3 TORRENT!

 

ALEVÍ A

 

UBF TORRENT s'imposa per 39-36 al CLUB ESPORTIU ORIOL

 

Amb la classificació matemàtica a causa d'una derrota d'un rival directe per als quarts de final, havíem de jugar per a guanyar l'últim partit contra Sant Blas de lluitar pel primer lloc.

 

Equip que ja en l'anada es va tancar molt arrere, va traure el millor i el pitjor de nosaltres... Nombroses i molt bones inversions de pilota amb tirs molt còmodes i penetracions on ens donem contra elles no sabent fer una bona lectura.

 

La poca fortuna en tirs molt còmodes va fer que el partit es decidirà en l'últim quart.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.125.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.