Dijous, 18 de Juliol del 2019

Actualitzada Dimecres, 17 de Juliol del 2019 a les 19:39:11 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Abril del 2019

Cas de meningitis en el col·legi El Molí de Torrent

La Conselleria de Sanitat va activar immediatament el protocol i després es va comprovar que el contagi «és poc probable».

El divendres passat es va registrar un cas de meningitis al col·legi El Molí de Torrent. Els pares i mares dels alumnes i les alumnes estan preocupats per aquesta situació. Malgrat la intranquil·litat, la direcció del col·legi el va comunicar a la Conselleria de Sanitat que va activar, de manera molt ràpida, el protocol que existeix per a aquests casos.

 

La directiva del col·legi va enviar un comunicat als pares de tots els alumnes per a explicar la situació. En ell, s'afirma que els símptomes de la malaltia van aparéixer el divendres passat i que es va avisar a Sanitat d'un «possible cas de meningitis».

 

«Des d'aqueix moment, es va aplicar el protocol d'actuació sanitària que es va marcar pel Centre de Salut II de Torrent». No obstant això, no va ser fins a l'endemà, quan es va constatar que el cas es tractava d'«una meningitis bacteriana però que la possibilitat de contagi és molt remota i no fa falta cap actuació més de la que ja s'ha aplicat fins ara», informaven en l'escrit remés als pares. Les classes han seguit amb normalitat i no s'han suspés.

 

L'Ajuntament de Torrent també s'ha implicat en el tema, encara que com constaten fonts municipals, «s'ha dut a terme el protocol previst per a això casos i s'han realitzat les proves pertinents» i afigen que «està controlat».

 

Una vegada comprovat que la meningitis és bacteriana i que la possibilitat de contagi és «molt remota», les famílies estan tranquil·les, sabent que l'alumna afectada, encara que segueix hospitalitzada, està recuperant-se.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.73.233

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.