Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Abril del 2019

Inici de Campanya per les eleccions nacionals i autonòmiques

Ahir va tindre lloc l'inici de campanya per a les eleccions nacionals i autonòmiques. Cada partit polític torrentí va dur a terme un començament.

Ahir a les 24 hores, va tindre lloc l'inici de la campanya. Els partits polítics que es disputen el govern a Torrent van donar començament a la qual serà una llarga campanya per a les pròximes eleccions.


El PP, encapçalat per Amparo Folgado, es va desplaçar fins a València per a donar suport a Isabel Bonig i posteriorment es va realitzar la pegada de cartells a Torrent. El PSOE, de Jesús Ros, va celebrar un sopar en la seua seu i la consegüent pegada de cartells.

 

El partit de Compromís va iniciar la campanya en els barracons del Centre d'Educació Especial L'Encarnació i van declarar que "En el 2015 iniciarem la campanya #ambValentia en els barracons del Centre d'Educació Especial L'Encarnació. Hui, en 2019, iniciem la campanya #IMPARABLES en el mateix lloc però ara l'escola és de rajola". El partit afirma que sale a guanyar en la Generalitat i pel Grup Parlamentari propi a Madrid.

 

Els partits de Ciutadans i Vox van fer els seus corresponents actes. Ciutadans si va dur a terme la pegada de cartells. El partit de Vox al costat dels seus militants van celebrar un sopar per a donar el començament a la campanya electoral.

 

Eleccions generals

 

La campanya electoral per a la celebració de les eleccions generals anticipades del 28 d'abril comença hui, 12 d'abril, mateixa data que obri la celebració de la Setmana Santa. D'aquesta manera, els mítings i actes polítics dels candidats arrancaran amb aquest període vacacional. Els primers dies de campanya electoral coincidiran amb la Setmana Santa. La campanya culminarà el 26 d'abril, sent el dia 27 una jornada de reflexió.

 

Eleccions municipals, autonòmiques i europees

 

Pocs dies després, el 10 de maig, començarà la campanya per a les eleccions municipals, autonòmiques i europees, que culminarà el 24 de maig. La data designada per a les votacions és el 26 de maig.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.147.124

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.