Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 11 de Abril del 2019

La XXII Mostra de Teatre Escolar baixa el teló

Des del 21 de febrer, milers de xiquets i xiquetes, joves i adults han participat en aquesta edició que ha tractat temes com la igualtat o l'eliminació del masclisme.

La XXII Mostra de Teatre Escolar ha baixat el teló després d'una programació on han participat quinze grups formats per milers de xiquets i xiquetes, adolescents, joves o adults, i en la qual, han intervingut centres públics, concertats, d'educació especial i grups que treballen el teatre en temps extraescolar. El teatre Llar Antoniana va ser l'escenari triat per a acomiadar aquesta edició, organitzada per l'Ajuntament de Torrent i amb la col·laboració de Curucucú Teatre. El tema principal que s'ha tractat enguany ha sigut el simbolisme d'uns personatges shakesperians, clàssics i eterns que han debatut sobre l'amor, la tragèdia, la mort o el goig. La regidora d'Educació, Patricia Sáez, va estar present en l'acte i va subratllar que “en aquesta edició hem tractat valors com la igualtat o el masclisme, al mateix temps que hem tornat als orígens de la mostra, ja que hem celebrat les sessions a l'Aula de Cultura CAM, com es feia inicialment”.

 

El programa va començar el 21 de febrer i, des de llavors, han participat grups de teatre, tant torrentinos com de localitats veïnes. Aquests són: Grup Teatre Total, Escola Gavinade Picanya; Grup Carasseta, col·legi Miguel Hernández de Torrent,; Grup Companys, col·legi Pléyade del Vedat; Grup Teatrhelios, col·legi Helios de l'Eliana; Grup Els Comets,CEIP el Grau de València; Grup la Alegria de Villena, IES Isabel de Villena de València; Grup Alfa Centauri, Escola de Teatre de CucurucúTorrent; Grup Drama Teens, Club d'Idiomes Torrent; Grup Giocoso, col·legi Ausiàs March de Paterna; Grup Leneas, CEIP Sant Joan Baptista de Torrent; Grup Patracolà, Col·lectiu Adisto de Torrent; Grups Els del Clara, IES Clara Campoamord’Alaquàs; i Grup Casiopea, CEIP Lope de Vega de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.171.180

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.