Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de Abril del 2019
PRECAMPANAYA ELECTORAL

CS dividit pel nomenament de Raúl Claramonte com candidat a l'alcaldia

Un grup d'afiliats ha enviat un comunicat assenyalant les diferències que hi ha dins del partit en la localitat

Un grup de militans de Ciutadans a Torrent denuncia, a través d'un comunicat, la falta de democràcia interna imperant en el si d'aquesta organització. La situació de malestar del partit prové del nomenament del candidat a l'alcaldia, Raúl Claramonte, "fent cas omís a la voluntat manifestada per la Junta Directiva de l'agrupació" afirmen militants del partit.

 

Raúl Claramonte és representant d'una marca multinacional, i ha estat tan prop del PP com del PSOE, amb qui també té bones relacions. Aquest fet podria facilitar possibles pactes amb les dues formacions. Però Claramonte té, per contra, un primer incendi per controlar al seu partit, on no ha sigut molt bé vista la designació a dit des de València. Molts no han vist bé que s'elegisca a un candidat que "pràcticament no ha aparegut pels actes i les carpes de l'agrupació en aquests quatre anys", segons corroboren fonts internes del partit a Torrent.

 

La situació interna, mancant un mes i mig de les eleccions, es troba amb la "suposada dimissió del coordinador, que és la màxima autoritat segons els estatuts. Aquest fet provoca una al·lusió a la responsabilitat del partit deixant-lo desemparat".

 

La formació taronja afirma: "la llista proposada pel coordinador ha sigut menystinguda i ignorada estant composta per persones amb un currículum acadèmic i una experiència professional. Aquestes persones han estat quatre anys desenvolupant un gran projecte de treball de futurs canvis necessaris i efectius per a la ciutat de Torrent".

 

A través del comunicat, els militants de Ciutadans a Torrent assenyalen que el partit està ocultant a l'opinió pública i mitjans de comunicació les baixes massives d'afiliats provocades pel desencantament i el descoratjament davant els últims esdeveniments, més d'acord amb la vella política que amb els valors d'aquest partit. El que preocupa és que aquest descoratjament i desencantament pot traslladar-se als simpatitzants i als possibles votants de Ciutadans.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.67.251

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.