Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de Abril del 2019

L’Horta Sud viurà la I Gala de l'Educació

Caixa Rural Torrent premia l’excel·lència d’alumnes i instituts de la comarca

Caixa Rural Torrent, amb motiu de la celebració del seu 50 aniversari, està preparant un calendari d'activitats al voltant dels quatre ítems que reforcen el Fons Social Cooperatiu: educació, esports, societat-cultura-patrimoni i sector agroalimentari.

El pròxim 11 d'abril a les 18.00 h en el Saló d'actes de Caixa Rural a l'avinguda del Vedat de Torrent, tindrà lloc la I Gala de l'Educació, un esdeveniment on es faran entrega els diferents premis educatius que -per primera vegada- s'atorgaran de forma conjunta en un gran acte.

 

Una vintena de joves de diferents localitats de la comarca de l'Horta Sud, que ja cursen estudis universitaris opten als Premis Millor Expedient Acadèmic, que enguany celebra la seua cinquena edició i que estan dotats amb 1.500 euros cadascú.

 

Al mateix acte es faran entrega dels dos Premis Educatius que el jurat valora després d'analitzar els millors projectes escolars d'aquesta dotzena edició i que estan dotats amb 1.500 euros cadascú. A aquesta categoria s'han presentat quasi 15 instituts. Com a novetat, enguany i amb motiu del 50 aniversari, tindrà lloc la I Edició del Sorteig de Beques escolars de la Comarca: 10 beques de 450 euros cadascuna entre els alumnes presents associats.

 

L'acte que vol premiar la cultura de l'esforç, la importància dels valors de la formació, l'excel·lència i l'adquisició del coneixement com a instrument per a construir una societat millor donant ajudes a les futures generacions amb la finalitat que tinguen les majors oportunitats de formació.

 

La Gala comptarà amb la presència de Siro López, prestigiós conferenciant, llicenciat en Teologia, formador i artista polifacètic que conjuga la pintura, el disseny, la fotografia, el teatre, la dansa i la pintura. Autor de diferents llibres d'èxit, està especialitzat en creativitat i comunicació, i portarà endavant una xarrada interactiva entre els presents mitjançant les xarxes socials.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.213.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.