Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de Abril del 2019

Folgado es compromet a ampliar el Consultori Auxiliar del Vedat

La candidata del PP, Amparo Folgado, anuncia la creació de la regidoria del Vedat i urbanitzacions, una brigada de neteja forestal per a tot l'any i un pla de voreres.

La candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, Amparo Folgado s'ha reunit amb els veïns del Vedat, als qui ha presentat les línies bàsiques del seu programa electoral i les propostes per al Vedat de Torrent. Un acte en el qual va estar acompanyada pel cap de llista al Senat pel PP, Fernando de Rosa i la integrant de la candidatura al Congrés dels Diputats, Teresa García.

 

Amparo Folgado va destacar que "una mostra de la importància del Vedat per al PP és que tant al Senat com al Congrés, compta amb dos veïns com són Teresa García i Fernando de Rosa", tots dos amb residència en el Vedat de Torrent.

 

Regidoria del Vedat i ampliació del Consultori Auxiliar

 

Folgado ha tornat a reafirmar el seu compromís amb l'ampliació de les dependències sanitàries en El Vedat. "El meu compromís clar amb els veïns del Vedat és l'ampliació del Consultori Auxiliar, ja que s'ha quedat xicotet per a atendre una població de més de 11.000 habitants". A més, ha subratllat que "la solució no és la d'enviar als veïns del Vedat al centre de salut de Pintor Ribera, que ja està massificat, com va ocórrer fa uns mesos, sinó ampliar les instal·lacions i el nombre de metges per al Vedat".

 

A més, Amparo Folgado va traslladar als veïns que "per al Partit Popular, el Vedat compte molt i crearem una regidoria específica per al Vedat i les urbanitzacions de Torrent, de manera que els veïns tinga un regidor al seu servei els set dies de la setmana".

 

Pla de voreres i Brigada de neteja forestal permanent

 

D'altra banda, la candidata del PP ha afirmat que "al regidor del Vedat li demanaré un pla de voreres per a actuar en aquells carrers que es troben en pitjor estat i, la creació d'una brigada de neteja forestal permanent en el bosc del Vedat".

 

Per a la candidata dels populars "és primordial que el pulmó verd de Torrent estiga més protegit, ja compta amb els canons SIDEINFO que es van crear amb el PP, però és important comptar amb una neteja permanent durant tot l'any".

 

Aquestes i altres qüestions que van plantejar els veïns, van ser tractades en una nova reunió d'Amparo Folgado amb veïns i col·lectius de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.137.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.