Dimecres, 17 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Abril del 2019

Ábalos visita Torrent en un ambient de precampanya

El míting del PSPV també va comptar amb la presència Manolo Mata

Ahir es va celebrar a Torrent un míting del PSPV que va comptar amb la presència de José Luis Ábalos i Manolo Mata. A més a l'esdeveniment van acudir dos centenars de militants i simpatitzants del partit socialista. El secretari d'organització del PSOE i ministre de Foment va arremetre contra el Partit Popular, Ciutadans i Vox assenyalant-los com uns «nostàlgics de la dictadura».

 

Al míting van assistir alcaldes socialistes de l'Horta Sud, entre ells el de la ciutat torrentina, Jesús Ros, i dirigents socialistes com Mercedes Caballeros, secretària general de la província, o Sandra Gómez, candidata a l'alcaldia de València. En l'acte també es va poder veure a Ciprià Cìscar, exdiputat del Partit Socialista.

 

El cap de llista autonòmic per València, Manuel Mata, va inquirir en el mateix argument que el ministre de Foment. Per a Mata, tots els avanços que ha aconseguit el PSOE «estan en perill» davant la disputa per la democràcia i en la qual el PSOE i el PSPV són «la democràcia».

 

Ábalos va continuar amb el seu discurs contra els tres partits de la dreta. Es va mostrar contundent amb Ciutadans, al qual va acusar de falsejar votacions (en referència als processos de primàries de Castella i Lleó i Múrcia), i va criticar l'elecció del seu número dos a Madrid: «No pot anar en una candidatura qui no paga imposats ni qui roba», va assenyalar el ministre de Foment. El PP tampoc es va deslliurar de les seues crítiques. Ábalos va assenyalar de no haver demanat perdó per la corrupció i va recordar els processos judicials en els quals encara està embolicat.

 

Mata va assenyalar, pel seu costat, que aquestes no són unes eleccions normals. Per al candidat socialista estan en joc els drets aconseguits fins al moment, sobretot, els que s'han lluitat per a les dones. Uns drets que poden perdre's si el PSOE és apartat del poder.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.63.145

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.