Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Abril del 2019

El PP es reuneix amb 500 persones en El Vedat

El Partit Popular va celebrar aquest diumenge un esmorzar en el Vedat de Torrent, a menys d'una setmana de l'inici de la campanya electoral de les eleccions generals i autonòmiques del pròxim 28 d'abril.

Un acte que va congregar a 500 persones a Torrent, amb la presència de la candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig; la candidata al Congrés per València, Belén Hoyo; al Senat, Fernando de Rosa i com amfitriona, la candidata a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado.

 

Els populars van aprofitar l'acte per a presentar als seus candidats a les alcaldies de la comarca de l'Horta i Camp de Morvedre per a les eleccions municipals, que tindran lloc el 26 de maig.

 

La candidata dels populars a Torrent, Amparo Folgado va agrair a tots la seua presència i des del punt més alt de l'Horta de València, va afirmar que "és el moment de posar fi a quatre anys d'un tripartit que no ha millorat en res la vida dels ciutadans i que s'ha dedicat a generar problemes on no n'hi havia". I va subratllar que "estic segura que el pròxim 28 d'abril, Pablo Casado i Isabel Bonig seran els pròxims presidents del govern i de la Generalitat i que el 26 de maig, Torrent tornarà a confiar en el Partit Popular l'alcaldia de la ciutat".

 

Afiliats de la ciutat, van penjar una pancarta amb les cares d'Isabel Bonig i Amparo Folgado en carbonet que resava "un Torrent de vots per Isabel", qui va tornar a reafirmar la seua aposta per una revolució fiscal, amb una baixada massiva i eliminació d'alguns impostos, la llibertat educativa, així com una decidida aposta per la identitat valenciana i espanyola, enfront de les polítiques d'imposició i adoctrinament del sanchisme i els seus socis de Compromís a la Comunitat Valenciana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.159.150

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.