Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Abril del 2019

Dos gols i una societat per a l'esperança

Victòria del Torrent C.F. per dos gols a un enfront d'un Rayo S.A.B. que li permeten seguir en la lluita per la promoció.

Va ser el dia del notable debut dels seus tres fitxatges per a la recta final. Juanjo, en defensa, Pascu en el mig centre i sobretot, la irrupció de Yassine, que va ser decisiu per la seua qualitat i la seua connexió amb Pedro, que amb un gol i una assistència cadascun, explica part de l'èxit de hui. Perquè no va anar gens fàcil.

 

El Torrent es va trobar amb una proposta atrevida i valenta del Rayo, que en algunes fases, va dominar la trobada i va poder truncar el somni de la promoció amb dues pilotes al travesser en el tram final del partit.

 

La trobada ens va deixar emoció, frescor i novetats des del primer minut. Un Rayo descarat, buscant l'eixida de pilota en joc combinat, sense una sola pilota en llarg, i un Torrent, amb tres novetats en la seua alineació inicial, que contra va proposar una pressió altíssima, extenuant i desconeguda fins hui, que, amb el plus de qualitat en atac que li dóna el marroquí Yassine -procedent del Paiporta, decisiu- van ser les claus de la victòria. Micky Regalat, míster visitant, -molt autocrític amb el joc del seu equip-, va desafiar als locals jugant amb foc en l'eixida de pilota, però creant perill cada vegada que aconseguien superar la línia de pressió. Però l'esforç del Torrent en la recuperació i el desplegament en contraatac i amb espais, minava per moments la confiança dels rivals.

 

Així va arribar el primer gol, en el minut 23, amb el Torrent imposant la seua qualitat. Recuperació al mig camp, pilota filtrada de Pedro sobre el desmarcatge de Vargas, que cedeix a Yassine perquè remate a gol... Però la pilota s'estavella en el pal. Yassine no defalleix, lluita la pilota dividida, el guanya per a Parra, li tira el desmarcatge en paral·lel a la línia de gol i assisteix amb passada de la mort a Pedro, que amb la pausa dels grans, cerca el pal a contrapié del porter.

 

Un gran gol que lluny de desconnectar al Rayo del partit el va esperonar. Primer va ser Marc en una gran jugada individual que va bloquejar Galindo -Quina gran temporada la seua!- i després va arribar el gol de l'empat, tan sols 4 minuts després de l'1-0. Una pilota llarga a Richi, que va quallar un gran partit, i es va perfilar per a un centre lateral mesurat que va cabotejar el centra Jordi, en una aparició per sorpresa en l'àrea.

 

El guió del primer temps es va repetir en el segon acte, on el Torrent CF va intentar dosar esforços, alternant la pressió alta amb un una defensa en bloc baix i aprofitant que el pas dels minuts afectava més la precisió dels visitants, que els servia d'esperó.

 

Un robatori de pilota al balcó de l'àrea amb un dos per a un de Pedro i Pascu, va deslligar l'eufòria en les graderies en el minut 68. Pedro, d'esquena a la porteria intueix el desmarcatge de Yassine al centre, i amb un gir de turmell impossible, filtra una passada de precisió quirúrgica que deixa només al marroquí que remata amb fredor davant l'eixida de Chus.

 

El Torrent va ajuntar línies però no va canviar el seu pla de partit i potser això, i la fortuna, va impedir l'empat del Raig. Els de Regalado van deixar mostres de la seua qualitat amb tots els registres. Al toc, al contraatac, a pilota parada, i des de fora de l'àrea. Així, en el tram final de la trobada, els visitants van gelar la sang taronja del Sant Gregori. Primer va ser Gallardo, amb un tir estratosfèric, des de 30 metres, que va deixar tremolant el travesser. I quan moria el partit, una vaselina que s'estavella en el travesser i un tir a frec de roba que saca Juanjo en la mateixa línia de gol.

 

Va guanyar el Torrent, que li permet continuar somiant, en un partit vibrant, molt net, amb sol dues targetes, i un gran arbitratge d'Alberto Ponce.

 

ALINEACIONS:

 

TORRENT CF: 4-2-3-1: Toni; Peris, Juanjo, Galindo, Carlos; Zamora, Pascu (Alfon, 76'); Parra (Julián, 89'), Pedro (Montoro 85'), Vargas (Mario Tadeo, 69'); Yassine.

 

RAC S.A.B.: 4-3-3: Chus; Jorge, Llanxa, Jordi, Fita; Gallardo, Marc Antolí (Sergi, 73'), Marc (Godoy, 85'); Richi, Caturla (Alex, 65'), Trilles (Rony, 73').

 

Va arbitrar la trobada Alberto Ponce, auxiliat per Javier Cabrero i Frank Espinosa.

 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.61.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.