Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Dilluns, 08 de Abril del 2019

Derrota del CEF Hispanic a casa davant el FS Eixample

CEF Hispanic Valencia Esport 4 - Mecanoviga FS Eixample 5

Grandíssim i emocionant partit el viscut ahir en el Municipal torrentí Anabel Medina, entre dos dels grans del grup malgrat la irregularitat de les valencianes.

El partit molt igualat en nombroses fases de la trobada, sobretot en la segona meitat. Va començar de forma trepidant i intensa entre tots dos conjunts, sent les locals les que portaven el pes de la trobada. Les de Pepetoni Roig esperaven als fredolics en una forta pressió i sempre que podien, eixien en rapidíssimes contres que les d'Angel neutralitzaven tenint a penes dues ocasions clares de gol. Una d'elles Marga, portera torrentina va fer una gran parada i una altra en la qual Roser, en el minut 6, després d'una contra i després d'un error de marcatge dels fredolics va avançar a les barcelonines, però el domini local era notable i van disposar de tres pals i un travesser, sumant a més les notables parades d'una inspirada Berta que detenia o buidava tot el que li arribava. Va manar al seu equip al descans amb la diferència de 0-1 en l'electrònic i una vegada més les torrentines desconcertades davant la poca fortuna i falta de punteria.

La segona meitat va ser més del mateix, amb les valencianes més incisives però una mica imprecises per l'ansietat, el que va provocar un error en un rebutge que va deixar sola a Irina i va batre per davall a Marga que un minut després va haver de retirar-se per problemes en el seu ull dret que li impedia la visió clara sent substituïda per Aida. Les locals continuaven dominant, però una exemplar defensa catalana neutralitzava els atacs de les torrentinas i les ocasions que es generaven s'estavellaven davant una seguríssima Berta, però a sobre un altre error de les de Torrent en una passada, va provocar una altra contra en el minut 32 perquè Mar fera el 0-3 per a les barcelonines.

Angel va manar a les seues jugar de cinc els huit minuts que restaven, però l'ansietat de les locals va provocar alguna imprecisió en les passades que van aprofitar les visitants. Carlota en el minut 34 0-4 i Irina en el 36, 0-5 per a deixar l'electrònic en el qual semblava una derrota exageradíssima segons sembla sobre el parquet, però les de Torrent estan fetes d'una pasta especial que lluny d'afonar-se van anar a remuntar el partit amb el joc de cinc, provocant que les barcelonines ja amb cinc faltes feren la sisena i foren castigades amb doble penal que va llançar Neus al fons de la xarxa. Iniciat el minut 36 per a posar l'1-5 amb la il·lusió que encara podien, les de Roig continuaven intentant eixir en alguna contra que les d'Angel neutralitzaven i en el minut 37, una jugada estudiada de tiralínies que Palanca al segon pal mana al fons de la xarxa per al 2-5 i a penes segons més tard, jugada calcada de l'anterior que Palanca defineix el 3-5 les torrentinas creien en la remuntada i les de la ciutat comtal eren un manoll de nervis arribat el minut 38, Romi en tir fortíssim creuat de fora doblega les mans de Berta i mana l'esfèric a la xarxa 4-5.

Roig demana temps. Reorganitza el seu defensa per a l'últim minut i mig i tracten d'aguantar l'assetjament valencià, amb Berta detenint dues pilotes clares de gol fins i tot mancant 6 segons i una dècima, Berta torna a salvar al seu equip desviant l'esfèric a córner amb la punta dels dits, convertint-se en la jugadora clau en la victòria del seu equip després dels primers 20 minuts i els minuts finals.

Dura derrota de les Hispàniques que, novament, la falta de fortuna, encert i errors propis, van provocar que les barcelonines del FS Eixample es emporten els tres punts a Barcelona, quan la realitat era perquè les torrentines com a mínim hagueren aconseguit l'empat.

Ressaltar la gran actitud de les barcelonines sobre el parquet, el gran partit en defensa i sobretot el gran treball i esforç del tot el conjunt. No hi ha temps per a lamentacions i toca seguir la pròxima jornada davant Intersala en terres aragoneses un altre gran partit dels quals fan afició.

FITXA TÈCNICA

CEF HISPANIC: Marga, Romi, Palanca, Lotis, Paula Serra (Paula Muñoz, Neus, Aida, Nerea, Núria)

ENTRENADOR: Angel Zurilla.

GOLS: Palanca 2, Romina, Neus.

FS EIXAMPLE: Berta, Emma, Mar, Kautar, Alexandra (Carlota, Irina, Roser)

ENTRENADOR: José Maria Antony Roig.

GOLS: Irina 2, Roser, Carlota, Mar

COL·LEGIATS

ÀRBITRES: Srs.: Antonio Román i Fermín Sánchez

CRONO: Sr. Raúl Mombuena.

Col·legi valencià, van estar correctes malgrat les protestes de la graderia encertant en la petició d'unes mans en l'àrea visitant que la defensora tenia pegades al cos i una falta a una jugadora local que no ho va ser i que va provocar el robatori de l'esfèric i el 0-3 per a les visitants. Grogues a les locals Palanca i Romina i la visitant Kautar.