Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ 1
Dijous, 04 de Abril del 2019
CIUTADANS

Raúl Claramonte, nomenat candidat de Ciutadans a Torrent

El ex-candidat de UPyD al 2015 repeteix quatre anys després amb la marca d’Albert Rivera

Ciutadans ha revelat finalment al seu candidat a l’alcaldia per Torrent. En un comunicat a la premsa, que ha sorprés a molts regidor de la formació que s’ha assabentat directament per els mitjans de comunicació, s’ha fet públic els candidats locals de a la província. 

Raúl Claramonte serà finalment el candidat triat a dit des de València després de setmanes on sonaben noms com Mercedes Mora o Pedro Lorca, el preferit per l’agrupació per relevar a Enrique Campos i Paco Cubas, que no estaran a la llista. De fet, molt dels vora 50 militans ha manifestat l'intenció de donar-se de baixa al partit després del passat amb el sistema d'elecció del candidat on no s'han escoltat les preferències del comité local.

 

Un candidat amb més tiró mediàtic

Després de quatre anys, el partit ha optat per un candidat mediàtic com Raúl Claramonte, qui va presentar-se a les pasades eleccions superant ampliament el percentaje de vot nacional de UPYD en plena debacle, tot el contrari dels dos regidors locals, que no han pogut sumar més que la marca nacional. 

 

Raúl Claramonte es representant d'una marca multinacional, i ha estat tan pròxim del PP com del PSOE, amb qui també té bones relacions, algo que podria facilitar posibles pactes amb les dos formacions. Claramonte té per contra un primer incendi que controlar al seu partit, on no ha sigut ben vist la designació a dit des de Valencia, i es posible l'agrupació de prop de 50 militans es minve fins a la meitat. Molt no han vist be que es trie a un candidat que "practicament no ha aparegut per els actres i carpes de l'agrupació en estos quatre anys", segons fonts internes del partit a Torrent. 

Comentari (1) Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.157.56.179

  • Jesus Gomez Cardoso

    Jesus Gomez Cardoso | Divendres, 05 de Abril del 2019 a les 01:57:54 hores

    Sí que ha aparecido! Unas 3 veces y lleva unos 6 meses afiliado. Justo cuando el actor le dijo que se afiliara para poder entrar en lista sin que nadie en Torrent supiera nada oficialmente. A toda velocidad huyendo de los valores de una política transparente y en dirección a crear su corral.

    Accedeix per a respondre

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.