Dissabte, 15 de Agost del 2020

Actualitzada Divendres, 14 de Agost del 2020 a les 15:16:00 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Abril del 2019

El PP denuncia la falta de personal a la Casa de la Dona

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, fent-se eco de la denúncia publicada fa uns dies pel Sindicat SPPLB de l'Ajuntament de Torrent en relació a la Casa de la Dóna, ha afirmat que "és lamentable la falta d'atenció a les persones, per part d'un govern que es va atribuir a si mateix la bandera de treballar per les persones, que no ha fet res en tota la legislatura i que només treballa de cara a les eleccions municipals, tirant de la cartera dels veïns de Torrent, que són els qui paguen la campanya de Ros".

 

Folgado: "és lamentable la falta d'atenció a les persones, per part d'un govern que es va atribuir a si mateix la bandera de treballar per les persones, que no ha fet res en tota la legislatura i que només treballa de cara a les eleccions municipals, tirant de la cartera dels veïns de Torrent, que són els qui paguen la campanya de Ros".

 

El sindicat va denunciar fa uns dies l'escassetat de personal a la Casa de la Dóna. En l'oficina d'informació al consumidor (OMIC) no hi ha ningú treballant, ja que l'única persona que atenia els veïns està de baixa per malaltia des de novembre, sense haver-se incorporat cap funcionari de forma temporal per a atendre els ciutadans.

 

"Un departament tan important com el d'Igualtat, està abandonat per l'equip de govern i no entenem com després de cinc mesos, encara no han cridat a ningú de la bossa d'ocupació, sent perjudicats els ciutadans que requerisquen aquests serveis municipals".

 

Cita de març per a maig a les dones que pateixen violència de gènere

 

En el departament d'igualtat, aquest sindicat també va denunciar que només treballa una funcionària i que es troba desbordada de treball. A més, van denunciar que les altres dues persones que treballen en l'àrea, una s'acaba de jubilar i l'altra també es troba de baixa, sense cap previsió d'incorporar a una persona de forma temporal.

 

D’altra banda, les dones que pateixen violència masclista són ateses dos mesos després de sol·licitar-ho, segons ha informat un sindicat municipal


Per a la candidata del PP, Amparo Folgado "el més greu de tot és que en el departament d'igualtat és on s'atén les dones que pateixen violència masclista a la nostra ciutat i que es troben totalment desemparades pel seu Ajuntament, a causa de la desídia, la falta de planificació i la deixadesa que impera en la regidoria d'igualtat".


Pel que, Folgado se suma a la sol·licitud que ha realitzat aquest sindicat de funcionaris de l'Ajuntament de Torrent perquè tant el departament d'igualtat i l'OMIC siguen dotades amb almenys un treballador en cadascuna d'elles. Per això, ha denunciat que "un departament tan important com el d'Igualtat, està abandonat per l'equip de govern i no entenem com després de cinc mesos, encara no han cridat a ningú de la bossa d'ocupació, sent perjudicats els ciutadans que requerisquen aquests serveis municipals".

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.233.111.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.