Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Abril del 2019

Torrent tindrà un superàvit d'un total de 7 milions d'euros

L'alcalde Jesús Ros ha presentat un parell de propostes per poder dur a terme vint-i-cinc projectes per a l'any vinent. Aquests projectes tenen com a finalitat la millora de les instal·lacions i serveis de la ciutat de Torrent.

"La ciutat de Torrent disposarà d'un superàvit d'un total de 7 milions d'euros" ha afirmat l'alcalde Jesús Ros. Aquest fons monetari estarà destinat per a dur a terme vint-i-cinc projectes per a l'any vinent. Com a objectiu, s’ha proposat fer un canvi urbanístic i una millora de la ciutat. Això comporta una modificació en els servicis i instal·lacions de Torrent.

 

El decret va ser aprovat el passat divendres 29 de març pel Ministeri per poder donar a la ciutat de Torrent els 7 milions d'euros.

 

Entre les propostes de projectes que hi ha exposat l'alcalde es troba la rehabilitació de la Casa de la Cultura. D'altra banda, la construcció d'una biblioteca al Parc Central. Al mateix lloc, construir vestuaris baix el camp del Parc Central perquè els xiquets no es traslladen fins on ho fan ara per poder canviar-se. També es vol habilitar els vestuaris del trinquet, ja que estan pensats per a les persones que jugaven els partits i s'ha d'ampliar per a l'escola de pilota valenciana, que disposa d'uns noranta alumnes.

 

Uns canvis que proporcionaran a la ciutat de Torrent millores i beneficis. A més ,l'alcalde ha recordat que algunes de les obres  financiades amb el superàvit de l'any passat començaran la setmana vinent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.17.128

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.