Dimecres, 08 de Abril del 2020

Actualitzada Dimecres, 08 de Abril del 2020 a les 19:56:34 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Abril del 2019

Torrent, referent en el procés de digitalització amb Torrent Futur

Les jornades han abordat els reptes tecnològics en esport, salut, ocupabilitat, comerç i indústria

L'Antic Mercat de Torrent ha acollit Torrent Futur, un esdeveniment on s'ha abordat la digitalització com a camí per a la millora de la competitivitat i eficàcia en el món de l'esport, la salut, l'ocupabilitat, el comerç i l'especialització industrial. La cita ha reunit durant dos dies a emprenedors, experts i expertes en innovació, i professionals de diferents àmbits per a conéixer com afrontar els processos de transformació digital.
 

L'esdeveniment, que ha estat compost per quatre blocs temàtics, va donar el tret d'eixida ahir dilluns amb Esport Futur i la xarrada "L'estratègia d'especialització en esport i salut de la Comunitat Valenciana", on es va tractar el tema de la tecnologia i la innovació en aqueixos camps. Seguidament es va realitzar dues taules de debat per a abordar, des de diferents punts de vista, aquesta transformació.

 

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va destacar que amb "iniciatives com aquestes tractem la importància, des d'un punt de vista formatiu, teòric i pràctic, que té la innovació i la transformació digital; però, sobretot, mostrar que està a l'abast de totes les empreses i comerços".
 

A la vesprada, les jornades van continuar amb Torrent Comerç i les xarrades "El pla d'impuls i modernització del comerç de Torrent" i "En quin nivell de digitalització es troba el meu comerç?", dirigides a professionals del sector del comerç i l'emprenedoria. El punt final es va posar amb una taula d'experiències de comerços, on es van tractar les oportunitats tecnològiques en els comerços, de la mà d'establiments que ja han iniciat el procés.
 

El segon dia, hui dimarts, Torrent Futur ha arribat amb el bloc temàtic Treball Futur; orientat a persones que estan en cerca d'ocupació i/o que desitgen conéixer les possibilitats de desenvolupament professional i laboral que estan a la seua disposició. D'aquesta forma s'han realitzat els col·loquis. "El nou mercat laboral: transforma't, "Tècniques 4.0 de cerca d'ocupació" i "Com no ser un zombi laboral".
 

Finalment, Torrent Futur s'acomiadarà aquesta vesprada amb el bloc Empresa Futur, que està dirigit als qui busquen noves formes de mirar a sectors tradicionals a través de la tecnologia i la innovació. "L'estratègia d'especialització local de Torrent", "Els DIH, nous ecosistemes per a la digitalització i innovació de les pimes" i una taula d'experiències d'empreses valencianes que han implementat mesures per a la seua transformació digital, que seran les encarregades de tancar el programa.
 

A més, aprofitant les jornades s'ha presentat l'Estudi del Mercat Laboral de Torrent i el Pla d'Impuls i Modernització del Comerç Local, realitzats en el marc de l'Estratègia EDUSI de l'Ajuntament de Torrent, que és finançada per Fons FEDER de la Unió Europea. També s'ha parlat de l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent de Torrent que està alineada amb l'Estratègia RIS3CV de la Comunitat Valenciana.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.230.76.196

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.