Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Abril del 2019

Dos Policies Locals formen part de la nova promoció de AICs i Instructors ASP

És un curs de superació, únicament dirigit a aquells funcionaris amb aptituds docents que més tard desitgen formar als seus companys i companyes en cursos ABC

És un curs internacional que consta de dues hores de teoria, incloent l'examen teòric, centrant els tres dies en la pràctica, i que s'ha desenvolupat íntegrament a Torrent. Els docents qualifiquen el curs “de superació que es recolza en l'honestedat formativa, humilitat personal i professional i gaudi en germanor. En conclusió, un curs dur, tècnic, difícil i d'altíssima qualitat”. Han assistit a aquestes jornades policies locals de tota Espanya, i Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. 
 

Per a obtindre la titulació és imprescindible superar els exàmens, que certifiquen que l'agent ha assistit a la totalitat del curs, que ha assimilat els coneixements que se li han impartit, que executa correctament les tècniques i que ha demostrat la seua capacitat docent per a transmetre-les als seus companys i companyes. 
 

L'objectiu és asseure uns coneixements i tècniques bàsiques que permeten a qualsevol agent una utilització bàsica, eficaç, segura i legal del bastó policial extensible ASP en el curs de les intervencions policials. A més, AIC inclou exercicis que simulen situacions reals, convé que els agents tinguen un mínim de preparació física propi de qualsevol unitat policial que es pree.

 

Un agent de la Policia Local de Cullera assegurava que “el més difícil és mantindre la posició de combat, i mantindre la calma en situacions d'estrés, on pots trobar molts imprevistos i així incapacitar a l'agressor causant-li el mínim mal possible”. Van voler estar presents en la inauguració del curs el Regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i l'Intendent Cap de Policia Local de Torrent, Juan Andrés Riquelme.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.199.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.