Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Abril del 2019
URBANISME

Veïns del nucli antic denuncien inseguretat en la zona infantil del Raval

Fa setmanes que, les tanques de seguretat que rodegen una casa en ruïna, estan caigudes ficant el perill als menors que acudeixen al parc infantil del costat

Veïns i usuaris del parc infantil situat en la coneguda popularment com a zona del Ravalhan volgut denunciar la situació en la qual es troba una casa pròxima al parc infantil. L'edificació, abandonada i en molt males condicions, va ser barrada fa uns mesos per l'Ajuntament per a evitar que els menors s'acostaren a l'habitatge.

 

Aquestes tanques, "porten setmanes tirades en el sòl" denuncien un grup d'usuaris del parc, sense que ningú faça res". Aquest grup d'usuaris recorden el que va succeir aquest estiu al carrer Jaume I, "els fonaments van cedir i la casa es va esfondrar damunt del parc i la casa estava en millors condicions que aquesta".

 

Cal recordar que no és l'únic cas de perill a la localitat. Hi ha una finca barrada al carrer Abastidors més de mig any, fa diverses setmanes van caure uns rebles d'una casa situada al carrer Hospital, també estan barrades uns habitatges en la plaça del Raval, un habitatge pegat a un parc infantil i un altre habitatge a la cantonada de carrer Gómez Ferrer amb Sant Roc, "aquests són sol un exemple però hi ha més i si no es fa res, això anirà a més". Fa un mes, el màxim edil va presentar un pla d'ajudes per a rehabilitar habitatges del barri antic dotat amb 300.000 euros per a "intentar ajudar els propietaris d'habitatges en aquesta zona".
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.229.50.161

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.