Dimarts, 02 de Abril del 2019

Setmana amb victòries i una derrota

JÚNIOR

UBF TORRENT va guanyar 62-31 al PILAR

Un primer tanteig de 21-8 gràcies a un inici de partit amb moltes ganes i encert fa que estiguem durant tot el partit davant en el marcador i ens serveix per a practicar diferents situacions. Malgrat això El Pilar ens planta cara en l'últim quart amb un atac ordenat i amb segones opcions, la qual cosa provoca un 10-9 de tanteig encara que acabem el partit 31 a dalt.

UBF TORRENT s'imposa 79-27 als MARISTES VALÈNCIA B

Partit on no donem opció a l'altre equip gràcies a la bona defensa durant tot el partit.

Des de quasi l'inici Maristes defensa en zona 2-3 i provoca diverses males decisions de les nostres en atac, fins que aconseguim moure ràpid la pilota i provocar fallades de la defensa amb bons moviments en la zona de les nostres jugadores sense pilota.

CADET

CARVA UBF TORRENT guanya per 67–42 a l'equip del BÀSQUET MORVERDRE

Una trobada aquesta jornada que esperàvem amb ganes per a veure com l'afrontaven les nostres xiques després de l'esdevingut la setmana passada.

D'inici començàvem bé, ja que aconseguíem guanyar nostre primer període amb un parcial de 12- 4, que sempre ens fa haver d'anar recuperant punts.

A partir d'ací van aconseguir, a pesar que les saguntines no anaven a regalar el partit tan fàcil, guanyar tots els períodes obrint a poc a poc la diferència de punts en el marcador fins a aconseguir la renda
final.

Les hem vistes més assegudes en pista, sabent que havien de fer i quan, donant-se ajudes en les defenses i oferint-se en els atacs. Per fi durant la trobada les cares de somriure i alé després d'una bona jugada, una passada, una defensa, que de seguida es transformava en concentració en el joc.

Elles es porten una victòria a casa, el seu entrenador i la seua afició una mica de tranquil·litat. Ja no per la victòria, sinó per veure que els hem vist una altra expressió i una altra actitud, en definitiva s'han tornat a divertir jugant i han tornat a demostrar que són un EQUIP.

Esperem que això els ajude per al que queda de fase i aprofitarem el factor pista en el que ens queda de fase.

INFANTIL

UBF TORRENT es fa amb la victòria amb un 53-31 enfront del CB XIVA

El partit ajornat de la jornada de Falles ens va posar al davant a un rival que ens el va posar molt complicat en la primera volta.

El partit va començar amb dubtes i imprecisions, tant locals com visitants. A poc a poc el partit va anar prenent un color ataronjat i, quart a quart, aconseguim posar terra pel mig. Al descans 37-11 a favor de les nostres xiques. La segona part va ser fluixa de tots dos equips, amb tantejos molt baixos, poca intensitat tant en atac com en defensa. Al final del partit, victòria i a continuar treballant.

UBF TORRENT s'imposa 43-26 als Jóvens L'ELIANA

L'infantil va aconseguir la seua segona victòria de la setmana i consolidant matemàticament la classificació per als huitens de final d'ANAR Zonal.

Un partit en el qual l'equip va ser, en l'àmbit defensiu, de menys a més, amb els tres últims quarts com a colofó a un molt bon treball defensiu. Al descans el partit estava empatat, i on tots dos equips els costava molt anotar, amb defenses molt tancades on era complicat penetrar.

Gràcies al treball en equip en atac i l'actitud agressiva en defensa, hem recuperat les bones sensacions.

1,2,3 TORRENT!

ALEVÍ

CULLERA 43-47 UBF TORRENT. L'equip torrentí guanya el partit per cuatre punts.

Partit estrany on malgrat ser les cueres, en l'anada ens van crear moltes dificultats. A partir del segon quart aconseguim distanciar-nos amb 10 punts d'avantatge, però la falta d'encert, l'abús en el pot i sobretot que cada vegada que arribaven si ens castigaven amb personals de tir cap a què l'equip de Cullera s'acostarà La nostra major qualitat individual feia que ens distanciarem, però fent la goma amb avantatges de 6 i 10.

Un resultat de 4 punts d'avantatge, que ens permet estar en la part alta en la classificació a l'espera de 3 rivals directes per al final de la lliga.

CAP MAR es fa amb la victòria amb un 40-27 davant el UBF TORRENT

Dura derrota no pel rival que a casa no el va posar difícil, sinó perquè és molt complicat jugar en camps, on ni les dimensions del terreny ni les canastres estan en condicions.

Aquestes situacions no han de servir d'experiència per a futurs anys i eixir amb un altre tipus de mentalitat per a afrontar els partits, ja que el camp i les canastres són per als dos rivals. En cap moment aconseguim trobar el nostre joc, privant-nos d'haver entrat matemàticament a les habitacions d'haver guanyat el partit.

Ens esperen dos rivals directes necessitant millorar el joc per a poder tindre alguna victòria que ens vaig classificar per a habitacions.

ALEVÍ Aj.

PURESA DE MARIA GRAO B 15-49 UBF TORRENT. L'equip torrentí guanya per 34 punts.

Comencem el partit molt desconcentrades, volent botar molt la pilota i passar molt poc. Però a partir de la segona habitació ens posem les piles i tornem a jugar al nostre, robar pilotes i eixir al contraatac amb passades. Això fa que traguem avantatge i ens trobem cada vegada més còmodes en la pista, fins i tot arriscant-nos a tirar de 3 amb molt d'encert.