Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Abril del 2019

Folgado es compromet a crear més aparcaments gratuïts en superfície

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia es reuneix amb els veïns de la zona alta de Torrent

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, segueix amb la seua campanya carrer a carrer i reunint-se amb els veïns de la localitat. En aquesta ocasió, Folgado ha celebrat una reunió amb els veïns de la zona alta de Torrent, concretament al carrer del Marquesat.

Folgado ha anunciat als veïns el seu compromís d'"apostar per la creació d'aparcaments gratuïts en superfície, mitjançant convenis amb els propietaris de solars". Aquest tipus d'aparcaments en superfície, ja es van crear en diferents punts de la ciutat de Torrent amb els governs del Partit Popular. Mitjançant acords amb els propietaris, que deixen de pagar l'IBI mentre dura l'acord, l'Ajuntament condiciona el solar per a destinar-lo a aparcaments gratuïts en superfície.

Per a Folgado "la falta d'aparcament és un dels grans problemes crònics que pateix la nostra ciutat i que incrementen el trànsit, alguna cosa que no s'han solucionat solament amb la creació dels aparcaments subterranis en Juan Carles I i l'Antic Mercat que impulsem des del PP".

Per això, la candidata dels populars a l'alcaldia, considera que "hem de deixar arrere la paràlisi d'aquests quatre anys de govern socialista i continuar buscant solars i acords amb propietaris per a ampliar les zones d'aparcament en els barris de Torrent". Però a més, Amparo Folgado també ha afirmat que "no solament hem de crear més espais per a estacionaments sinó que l'Ajuntament ha de realitzar el correcte manteniment i neteja, perquè no ocórrega com en els actuals aparcaments en superfície amb el Partit Socialista".

Els veïns van poder realitzar aportacions per al programa electoral dels populars de Torrent. Amb aquesta reunió, la candidata del Partit Popular continua les seues reunions en els barris de la ciutat, que es complementen amb les reunions de treball amb tots els sectors econòmics, socials, culturals i festius de la ciutat per a presentar "el millor programa de govern per a la ciutat de Torrent en els pròxims anys".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
174.129.59.198

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.