Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Abril del 2019

Vox presenta el seu programa electoral a Torrent

El saló d'actes de Caixa Rural Torrent ha sigut l'escenari triat per a celebrar l'Acte de Presentació de VOX en aquesta localitat. L'esdeveniment, que ha congregat a nombrós públic, ha comptat amb l'assistència i participació del President Provincial, Jose María Llanos i del Coordinador Local, Salvador Benlloch.

Jose María Llanos, que ha sigut interromput en diverses ocasions pels aplaudiments dels militants i simpatitzants, ha fet referència en el seu discurs a la necessitat de retallar la despesa pública i acabar amb el balafiament d'aquests anys amb governs socialistes i nacionalistes com Compromís: "Recentment ha eixit en la premsa que À Punt, la TV pública valenciana que no veu ningú i ens costa 55 milions d'euros, ha demanat augmentar el seu pressupost durant la campanya electoral, per a pagar plusos de disponibilitat als seus treballadors. Enfront d'aquest balafiament de diners, VOX proposa austeritat amb els diners dels contribuents. I no tirar els diners en una TV que està al servei de Compromís i de la seua ideologia. Una TV que s'ha convertit en un mitjà de propaganda, però això sí, pagat amb els nostres diners. Nosaltres, si vam governar, acabarem amb aquest balafiament i mal ús dels diners dels valencians. A més, una TV que té molta menys audiència que altres TV privades locals".

També ha fet referència al problema de l'independentisme català i de la immigració. Respecte al primer assumpte, ha recordat als assistents que "VOX és el partit més constitucionalista que existeix. Gràcies a l'actuació de VOX en els tribunals, Espanya no s'ha trencat amb el colpisme independentista. Nosaltres volem canviar el model autonòmic, però complint estrictament la Constitució. I això perquè les autonomies han resultat ser un experiment que ha fracassat i ha provocat desigualtat, divisió i balafiament, a més d'una enorme corrupció. No obstant això, els ultra comunistes de Compromís i Podemos, a més de passejar-se amb terroristes i donar suport a dictadures, van directament contra la Constitució, demanant referèndums per a trencar Espanya o promouen la República enfront de la Monarquia Parlamentària. Qui són els anticonstitucionals?".

Respecte a la immigració, Plans ha denunciat "les màfies que es folren amb els diners dels quals fugen de la misèria, donats suports per l'esquerra, el PP acomplexat i sense principis i el Penell taronja que pretenen que Europa òbriga les seues portes als il·legals que no accepten els nostres costums, tradicions i cultura".

Per part seua, el Coordinador Local ha destacat els valors morals d'aquesta formació: "VOX ha suposat per a molts de nosaltres una taula de salvació, perquè és la regeneració dels valors morals i cristians en els quals sempre hem cregut, és el partit de les idees, de la igualtat entre les regions, de la solidaritat, el partit de les
solucions i no dels problemes, és el partit que quan se'l coneix, t'enamora i il·lusiona, el partit de l'esperança, d'ací el seu color verd: "Vox ha vingut a Torrent a quedar-se, a aportar solucions als torrentins i als espanyols en general, a unir i a integrar a aquells que ho desitgen, que vulguen ser part d'aqueixa família que és Espanya, que no se'ns titlle de racistes ni xenòfobs, que defensem els nostres costums i tradicions cristianes".

L'acte, com de costum, ha acabat amb els compassos de l'himne regional i l'himne nacional.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.208.238.160

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.