Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 01 de Abril del 2019

La Policia Nacional deté a dues persones per cultiu i distribució de marihuana

Durant els dos registres es van intervindre 51 plantes de marihuana, 1.040 grams de cabdells, 737 €, dues armes, una balança de precisió i els elements necessaris per al cultiu de la marihuana

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a dues persones, pare i fill, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. A un d'ells també se li imputa un delicte d'amenaces greus, després de pel que sembla, amenaçar a un home al qual acusava de “acuseta”. En els dos registres domiciliaris es van intervindre 51 plantes de marihuana, 1.040 grams de cabdells, 737 euros, una pistola del calibre 9mm, una pistola d'aire comprimit, una balança de precisió i els elements necessaris per al cultiu de la marihuana.

 

Les investigacions es van iniciar al setembre de l'any passat en localitzar, a Torrent, a dos homes, traient divers material elèctric d'un pati a una furgoneta, susceptible de pertànyer a un laboratori de marihuana.


Durant les investigacions els policies van obtindre coneixement que als voltants de l'habitatge d'un dels identificats, hi havia una forta olor a marihuana, fet que es va poder comprovar per part dels investigadors.


Seguint amb les investigacions els agents van esbrinar que en aquest habitatge, domicili del pare, es cultivava marihuana que posteriorment era recollida, assecada i traslladada a un altre domicili, des d'on es venia. El segon domicili es tractava de l'habitatge del fill.


Finalment davant totes l'evidències, els policies van realitzar dos registres domiciliaris, en les quals es van intervindre 51 plantes de marihuana, 1.040 grams de cabdells, 737 euros, una pistola del calibre 9mm, una pistola d'aire comprimit, una balança de precisió i els elements necessaris per al cultiu de la marihuana.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.82.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.