Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 29 de Març del 2019
PRECAMPANYA

Folgado anuncia la creació del Consell municipal de Comerç i Hostaleria de Torrent

La candidata a l'alcaldia, Amparo Folgado al costat de les candidates al Congrés dels Diputats, Belén Hoyo i Teresa García es reuneixen amb l'associació Torrent Comercial

Poco a poc el PP va desgranant el seu programa electoral al llarg d'aquesta precampanya de cara a les locals del 26 de maig. La candidata del PP a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, juntament amb la diputada nacional i cap de llista dels populars al Congrés dels Diputats, Belén Hoyo, s'han reunit amb l'Associació de comerciants, Torrent Comercial.



Folgado com ja va anunciar també setmanes arrere a l'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, els ha transmés la necessitat de “crear un Consell Municipal de Comerç i Hostaleria, amb la participació del consistori i de les associacions de comerç i empresaris de Torrent, donant-los presència activa en el disseny dels programes de dinamització comercial i les polítiques municipals d'ocupació i formació a Torrent”, ha afirmat Amparo Folgado.



La candidata del PP, Amparo Folgado, també els ha transmés als comerciants que “el comerç és el motor de Torrent i per a això, volem implantar un pla d'aparcaments en superfície, convenis amb el transport urbà i accions per a facilitar l'aparcament als clients del comerç de Torrent”. Folgado ha assenyalat que “volem continuar impulsant la renovació exterior dels establiments comercials de Torrent, però no en funció de la llengua utilitzada com fins ara”.



Els populars, han mostrat el seu suport a l'associació Torrent Comercial, que aquest cap de setmana celebra la seua passarel·la de moda i han lamentat que “una vegada més, el govern socialista demostra que poc li importa el comerç i la dinamització comercial de la nostra ciutat, començant obres en la Plaça de la Llibertat, la mateixa setmana en la qual se celebrarà un esdeveniment amb la participació de desenes de comerços de Torrent”. Per això, Folgado s'ha compromés a “impulsar la realització de mercats medievals, recreacions històriques, recuperació de porrats, promoció de l'hostaleria, fires i tot allò que establisca el futur Consell Municipal del Comerç i l'Hostaleria, per a potenciar les compres a Torrent”.



La candidata dels populars, ha mostrat la seua disposició a tornar a celebrar les jornades de dones emprenedores i apostar per la formació dels comerciants de Torrent, amb cursos formatius. Amb aquesta reunió, la candidata a l'alcaldia de Torrent pel Partit Popular, Amparo Folgado, continua celebrant actes amb tots els sectors de la societat torrentina, recollint idees i transmetent-los el seu projecte per a la ciutat de Torrent.

 

En el sector de l'empresa, ja s'ha reunit amb l'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, l'Associació Empresarial de Torrent i l'associació Torrent Comercial. Després de la reunió amb els comerciants, les tres representants del Partit Popular van visitar comerços de la ciutat, porta a porta.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.84.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.